Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DR.SLAFF

Moje wymagania wobec kobiet

Polecane posty

Gość DR.SLAFF

Wiadomo że wszystko zaczyna się od kontaktu wzrokowego i jeśli laska nie pasuje mi fizycznie to nie będę miał ochoty jej poznać. Podstawowym kryterium jest wzrost. Lubię dziewczyny, które mają co najmniej 170 cm wzrostu. Sam jestem wysokim gościem i nie interesuje mnie chodzenie z karzełkiem. Drugą kwestią jest tu waga. Preferuje szczupłe kobiety. Dlatego górną granicą jest dla mnie 50 kg, co wcale nie jest jakimś wyśrubowanym wymaganiem w dzisiejszych czasach a często dziewczyny ważą sporo mniej. Co do koloru włosów nie jestem jakimś ortodoksem ale nie trudno zauważyć że blondynki są niemal z reguły brzydkie. Dlatego częściej można mnie spotkać z paniami o ciemnych włoskach. Ubiór łączy się dość mocno z drugą częścią moich wymagań toteż napiszę tylko że cenię kobiety z klasą ubrane w markowe ciuchy. Poza tymi fizycznymi aspektami jest coś jeszcze. Mianowicie chodzi o to że nie umawiam się z plebsem. Nie jestem sponsorem i nie interesują mnie dziewczyny z ubogich rodzin. Wolę laski z klasy średniej i wyższej lub z dobrą pracą dla których wyjście do dobrej knajpy nie jest jakimś "łał" a zapłacenie za siebie nie stanowi problemu. Co oczywiste tak się jakoś składa że rzadziej poznaje dziewczyny ze wsi. Mógłbym pisać jeszcze o przymiotach charakteru ale to sprawa na osobny odcinek A wy jakie macie wymagania? Szanujcie przede wszystkim siebie panowie!

Gość znamy taką jedną na kafe
170cm-50kg to anoreksja ,powinna ważyć do 55kg przynajmniej ,najwidoczniej nie masz bladego pojęcia o tym jak wyglądałaby dziewczyna z takim wzrostem przy tej wadze

Gość aha ii ach
nikt ci nie broni mieć wymagań, jakie tylko chcesz. ja np. mam wobec mężczyzn taki wymóg, między 1000 innych oczywiście, aby miał jedno oko szare, a drugie niebieskie. Wolno mi? Wolno! :P 🖐️

Gość DR.SLAFF
Zapraszam do zapoznania się z parametrami dziewczyn robiących karerę w modelingu. Skoro one mogą to wy też.

Gość :) i ci oteraz
wszystkie twoje kryteria spełniam ;)

Gość oxi omega
jennifer będzie w twoim typie :brunetka,wysoka,szczupła,bogata buhahahahaha

Gość DR.SLAFF
aha ii ach, no i luzik. Chciałem tylko pokazać facetom, żeby nie byli tanimi pieskami, które latają wiernie za nawet najgorszym ochłapem, bo to się strasznie często spotyka i jest to zwyczajnie poniżające.

Gość ja mam 174cm waże 54kg
ale jestem blondynką i jestem baaardzo podoba do tej pani: http://www.google.pl/imgres?q=annalynne+mccord&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=605&tbm=isch&tbnid=aFqtVRVCxMYViM:&imgrefurl=http://gossip-juice.com/gallery2/v/AnnaLynne%2BMcCord%2B%2Bis%2Bhotness/AnnaLynne-McCord-is-hotness-007.jpg.html&docid=oCZiK3Owb-zfUM&imgurl=http://gossip-juice.com/gallery2/d/12518-2/AnnaLynne-McCord-is-hotness-007.jpg&w=425&h=640&ei=RJH3TtzHOs7Nsgal7JEE&zoom=1&iact=hc&vpx=1007&vpy=183&dur=1160&hovh=276&hovw=183&tx=112&ty=162&sig=114536019957840706875&page=3&tbnh=123&tbnw=97&start=58&ndsp=31&ved=1t:429,r:9,s:58

Gość łeeee
modelki może anja rubik i jej szkieletowe nóżki?

na szczęście mam już swojego bruneta z piwnymi oczkami ;)

pfffffffffffffffCiekawe jak Ty wyglądasz i jak się ubierasz i czy jesteś wysportowany i wyrzeźbiony. Mając takie wymagania sam musisz coś sobą reprezentować.

Gość DR.SLAFF
ja mam 174cm waże 54kg - jeśli to prawda to gratuluję. Lubię takie buzie.

Gość DR.SLAFF
margirit, zgadzam się. Chociaż w praktyce facet jeśli ma dobrze w głowie wystarczy, że jest nieco ładniejszy od diabła.

Gość DR.SLAFF
Pustaki mnie nie interesują.

Gość magdzialenkaaa
Powodzenia w szukaniu jak trafisz na taka to obyś był w jej typie haha :)

Gość DR.SLAFF
Widzę, że łapiesz się na najprostszą prowokację. Szybko dominuje kobiety, bo mam mocną psychikę, a one się gubią i przejmuję kontrolę. TOTALNĄ kontrolę.

Gość DR.SLAFF
a tak naprawde to jestem brzydką i zakompleksioną babą.

Gość DR.SLAFF
magdzialenkaaa, takich lasek jest masa! Szczególnie w Polsce i zazwyczaj są wolne, bo nikt nie ma odwagi ich zarywać.

Gość ja mam 160 cm i ważę niecałe
80 kg. Może i zbyt zgrabna nie jestem, ale mam poukładane w głowie i za to mój mąż mnie bardzo kocha i ceni. W dzisiejszych czasach wybiera się kobiety ważące powyżej 60 kg, bo taka co ma 50 kg, to porządnej cipy nie ma i sobie nie poruchasz chyba, że Twój kutafon ma 3 cm we wzwodzie:(

Gość DR.SLAFF
80 kg to ja ważę.

prawda;] więc nie szczyć się,ze z jakimis brunetkami łazisz,bo ja np. siebie nie wyobrażam w ciemnych już włosach chociaz tez miałam i wyglądałam poważniej ,a nie lubie tak wyglądać to po 1. po 2 i tak nie znajdziesz fajnej dziewczyny i nie chodzi mi o to,ze masz cos przeciwko płaceniu za nią(sama nigdy nie pozwalam za siebie płacić nawet wlasnemu chłopakowi z którym jestem ponad rok,prezent jak mi kupi to jest mi cholernie głupio i zaraz sama czegos mu szukam bo chce się odwdzięczyć) chodzi bardziej o twoje podejscie,o to ,ze koniecznie musisz mieć dziewczyne arystokratke co mnie lekko śmieszy ...żyjemy w POLSCE :) mi samej kasa nie spada z nieba,ale odłożyć potrafie,póki co studiuje i mam zamiar wyjechać stąd. Wiem to po moich niektórych koleżankach ,które są bogate bo RODZICE ,ze są bardzo rozpieszczone,zero klasy(bo w wyglądzie owszem,ale szkoda,ze tylko marynarką potrafią przykryć swoje niedoskonałości) są krzykliwe i wg mnie zbyt pewne siebie,bo ani to ładne,ani mądre... także masz bardzo mylne pojęcie o kobietach ,sam zobaczysz;) powodzenia

Gość ja mam 160 cm i ważę niecałe
co z tego, że ważysz 80 kg chociaż wcześniej pisałeś, że 50 kg... , ale sru z tym kłamstwem... Twój kutafon z tego wynika nie ma z czym startować do lasek... buahaha

Gość dorotayyyyyy
DR.SLAFF,odpychasz mnie swoim charakterem :O.Za chiny bym Cie nie chciała.Mozesz nawet być modelem.Dziękuję.

Gość po pierwsze to prowo
a wy sie nabieracie po drugie nawet nie doczytalam do konca tych bredni autora 🖐️