Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempa szczała na pekapie

Podsumowanie roku 2011 na kafe !

Polecane posty

Rok dobiega końca,czas na podsumowanie,zaczniemy dzisiaj,wyniki podam 30 grudnia,każdy z Was poda osobe,ktora Waszym zdaniem powinna ubiegać się o wygrana w następujacych kategoriach: *Mister i Miss największej głupoty kafe:classic_cool: *Mister i Miss Sympatii:classic_cool: *Mister i Miss Cudownej Urody *Mister i Miss Brzydoty *Mister i Miss Dziwactwa *Mister i Miss Największej Wredoty i Chamstwa nie można zgłaszać swojej kandydatury:classic_cool:

*Mister i Miss największej głupoty kafe - Wertyp i Jenny87 *Mister i Miss Sympatii - ----------- i pśp *Mister i Miss Cudownej Urody- -------------- ??? *Mister i Miss Brzydoty-------- wertyp, soss takamała jedna *Mister i Miss Dziwactwa - sos, czkawka *Mister i Miss Największej Wredoty i Chamstwa ?????????????

podawajcie kandydatury podawajcie:classic_cool:

Gość BLE BLE MA DOWNA
* Jennifer * offerma * sosssssss * takamalajedna * looooser * wertyp

*Mister i Miss największej głupoty kafe Nox, Wertyp *Mister i Miss Sympatii ojej, sporo myszellina, pśp, *Mister i Miss Cudownej Urody SS, starterka *Mister i Miss Brzydoty nie zauważyłam brzydoty na kafe *Mister i Miss Dziwactwa Ksu, *Mister i Miss Największej Wredoty i Chamstwa mi mi siowa,offerma

nie mozna podawac swojej kandydatury męska rzecz ap !