Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserrvatoree___forumee

podoba wam sie tak owlosiona klata, czy moze lepiej sie ogolic?

Polecane posty

Gość obseervatore___forumeee
zbanoowana kciukiem, radze ci tylkoo z dobrego serca, dla swojego dobra trzymaj sie z dala od chipsa, alias czupczus, to jeszcze wiekszy psychol i idiota niz lwtb....to najwiekszy swir f23 z zoltymi papierami juz niejedna zalowala spotkan z nim, ale zrobisz jak zechcesz...tylko jak bedziesz juz mmiala przez niego problemy, pamietaj ze ostrzegalem

Gość Czupczuś
Zbanowane nie śmiałbym zartowac sobie, zreszta zerknij w @... Jesli chodzi o Sylwestra to ja nie mam planów, aczkolwiek nie wiem czy mialabys ochote na Sylwestra w moim towarzystwie, no i podstawoe pytanie czy mnie nie bedziesz oniesmielac...

Gość Czupczuś
haha zbanowane, czyzby to któryś z Twoich niedoszłych adoratowów który z zazdrości postanowił uderzyć w stół ? ;/ eh tez sobie kolegów wybrałas...

Gość Czupczuś
nie jestem pomarańczowy, miałem tutaj już swój profil, zresztą odnajdziesz go po mailu z którego wysłałem wiadomość... Pozdrawiam i bedę uradowany odpowiedzią ;o)

czupczuś, może źle wysłałeś kciukiem@o2.pl podobno onieśmielAM, bo gadam szczerze, nawet szefową . ale ja tylko szczerze mówię, tylko w realu, wiadomo, inaczej to wygląda czupczuś , skopiuj, poślij jeszcze raz , bo tylko echoo

Gość Czupczuś
zbanowane, wyslałem a teraz zacytowalem i pzresłałem ponownie. Moze wyloguj i zlaoguj na pocztę jeszcze raz?

[zgłoś do usunięcia] szczymryj zbanowana, jesli chcesz wiedziec kim jest czips, to ma on nawet artykul o sobie http://f23.wikia.com/wiki/Jem_chipsy_i_grubne ehheheheeheh naprawde mocne i zaiste prawdziwe....

dodalbym jeszcze karzelkowaty wzrost i mikropenis...

Gość lwtb iggy popp panicze
te observatore cwelu a jak tak piszesz to widizales penisa czupczusia geju? to wszystko to pomowienia zawistnych stulejrzu po to by chispik nie poznal sie z kciukiem!

Gość Czupczuś
zbanowane dostalem takie cos na mail jako zwrotny : Host or domain name not found. Name service error for name=o2pl.go2.pl type=A: Host not found możesz podac dokładny adres @?

Gość Czupczuś
Zobacz Kciuku teraz, a nie masz moze pełnej skrzynki już?

lwtb iggy popp panicze te observatore cwelu a jak tak piszesz to widizales penisa czupczusia geju? to wszystko to pomowienia zawistnych stulejrzu po to by chispik nie poznal sie z kciukiem! co tam do mnie sapiesz ty pomagierze psychola chipsa?

Gość Czupczuś
uff wreszcie. Zobacz sobie miala i zobacz sobie to co stulejarze wkleili, ta zama nazwa, to o mnie. Tylko ze napisali to zazdrosni stulejarze z tego powudu ze wiedzie mi sie lepiej od nich, zreszta tam kazdy moze edytowac sobie wpis takze wiesz... Nie kasuje tego bo smiesznie sie czyta i nawet fajnie napisane ;)

dobrze chips. calkiem niezle ci idzie ten wkret hehheheehe

kto wie szybki moze jest....jak spie.rdala przed gimnazjalistami i roocha kurczaka w ukryciu....

ja nie mitomanilem na f23 pooki co jeszcze nigdy..wszystko co tu pisuje jest 100% prawda...

zbanowana kciukiem powiedz skad jestes? z jakiej czesci polski?

poznan moze? albo okolice?

Gość Czupczuś
Kciku otrzymalem odpowiedz, a tymczasem ide sie kapac, za kilka minut powrócę. Jesli zapoznalas sie z opowiadaniami stulejarzy na moj temat, masz tutaj cos wiarygodnego i mojego z dziś ( w kontracie ddo stulejarskich basni:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5066226