Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikal

Jest jakas mama teraz w pracy tak jak ja?

Polecane posty

Gość tikal

Jest jakas mama teraz w pracy tak jak ja?

Gość kaskadaaa
ja idę na 12:(

Gość farmaceutka stety lub nie
Ja od 8.30:) koleżanka jak się dowiedziała że mam dyżur w święta to wyskoczyła z tekstem po co mi studia jak muszę pracować w święta. a dziś i ona w pracy,bo się kolega rozchorował... ona pracuje na stacji benzynowej:)

Gość tikal
Czesc dziewczyny, Maluszki z tata? my pracujemy razem wiec nasz zostal z dziadkami.

Gość fchv bmhnj
jakie zawody pracuja w swieta oprocz policji, strazy i medycyny ?

Gość rrfrafrtgtraf
sprzedawcy na cpn-ach i w monopolach

Gość mielinka
ja idę na noc :(

Gość tikal
ogolnie mowiac wparcie klientow

Ja tez w pracy :(... ale dlatego u nas dzisija juz nie swieto tylko normalny dzien....

Gość farmaceutka stety lub nie
Farmaceuci-zawsze są apteki dyżurujące, pracownicy stacji benzynowych, pracownicy sądów-jak wpłynie areszt muszą jechac, pogotowie, straż, policja, wojsko, księża, kościelni itd. do wyboru do koloru. moje siedzą z tata:)

Gość ekjsdkfjsdkfj
fchv bmhnj, pracują jeszcze pracownicy komunikacji miejskiej, PKP, PKS, lotnisk, ochroniarze. Dużo osób musi pracowac w święta

A ja dorzucę jeszcze pracowników wodociągów innych służb miejskich,weterynarzy i sklepikarzy,którzy dziś otworzyli, pracowników gazowni,elektrowni, taksówkarzy i wielu innych którzy chcą lub muszą dzisiaj pracować.

Gość labo fabryka
laboratorium fabryczne czynne 24 godz na dobe,swiątek czy piątek zawsze

Jak widac "zakaz handlu" jest przywilejem jedynie nielicznych a inni są po prostu dyskryminowani. Jestem za tym by tą ustawę wyrzucic do kosza. Moj mąz pracował w Wigilię i dzisiaj ma "dobe" Przez ten zakaz handlu, stacja gdzie pracuje to "cel pielgrzymek" okolicznych pijaków i meneli. A niestety tez liczni"normalnie świetujacy" tez zajeżdzaja bynajmniej nie po paliwo. To chore ...

Gość do Belli
zmiencie prace ty i twoj jebany maz jak wam tak zle tepe kurwy, ktos was trzyma na sile w tej robocie? normalni ludzie siedza w domu, pracuja od pn-pt od 7-15:D ale takie tępe kurwiszcza jak ty i twoj zimpotencialy maz musicie zapierdalac i dobrze:D

Gość tikal
smieszny jestes 'do Belli' ja jestem bardzo bardzo zadowolona z mojej pracy, zarabiam duzo, dzieki pracy 24/7 moge sobie tak organizowac czas ze bez brania urlopu mam np. 5 dni wolne pod rzad itp.

Gość 161651656556
ja jestem. obsluga klientów :(

"do Belli" ---> rozumiem ze jestes pracownikiem handlu i uwazasz zaswoje swtęte prawo niepracowac w takie dni? A w czym gorsi jestesmy my - ze w te dni musimy pracowac? Nie chodzi o wybór zawodu, bo mało kto teraz ma jakis wybór ale o to ze jedna grupa jest uprzywilejowana a pozostałe nie. Czy to nie jest dyskryminacja? Poza tym podejrzewam ze siedzenie na kasie w markecie to nie jest spełanienie twoich marzen?