Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinnkkaa

nie do wiary!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ze niby co ?
kazdy ma prawo do zmiany partnera jezeli nie łacza go sluby - wiec kretynko pzrestan pisac głupoty , nikt nie ma obowiazku wiazac sie z kims z kim był jakis czas ! cos nie pasuje , znajduje sobie innego kogos i tyle jest to jak najbardziej normalne i słuszne !

Gość ze niby co-do ciebie
heheehheheheeh

Gość paulinnkkaa
zycze wam drogie panie zeby wasz narzeczony albo maz rzucil was,a potem zakrecil sie obok waszej przyjaciolki.zobaczymy co wtedy powieci i czy bedziecie sie cieszyc ich szczesciem.tyle lat przyjazn.tyle wspomnien,wyjazdow,wspolnych miejsc.przeciez ona wiedziala wszystko o tym co bylo miedzy mna,a nim.czuje sie tak upkorzona.wychodzi na to,ze ludzi juz wiedzieli jakis czas.

Gość ze niby co ?
po raz kolejny piszę , system sam błedy podkresla - słownik zbedny wiec

zmień temat........

Gość ze niby co ?
maż a partner chłopak to zasadnicza róznica kretynko

Gość ze niby co ?
ja widze co podkresla mam to po prostu w nosie

hehe system to ty powinnaś mieć w głowie

Gość Zinnka
Chcieli ci powiedziec, wiec zachowac sie feir. Nie musialas wiedziec o wszystkim od samego poczatku, bo to ich zycie i ich sprwa. Nawet najlepsza przyjaciolka nie musi wiedziec o wszystkim, bo sa granice wlasnej intymnosci. Ty jestes po prostu zazdrosna! I w tym jest najwiekszy problem.

Gość ze niby co ?
mam ! ale paluszki piszą inaczej , chcesz mnie przepytać z pisowni ? prosze bardzo zaczynaj

z tępakami nie zaczynam :) heheheheheheheh

Gość ze niby co ?
zazdrosna to mało powiedziane , ona jest załosna zbyt dumna i złosliwa

Gość paulinnkkaa
wiadomo facet z ktorym bylam 4 lata u ktorego spedzalam w domu swieta.z ktorym planowalam przyszlosc to sie nie liczy. nie ma przyjazni miedzy kobietami.ona zawsze byla sama.wszyscy w parach,a ona zawsze na doczepke.kleila sie do wszystkich facetow,ale ja ja mialam za taka przylepe.

Gość ze niby co ?
nie zaczyna sie zdania od "z"

Gość ze niby co ?
co kogo obchodzi owe 4 lata , widac tyle potrzebował by zrozumiec , ze Ty to nie to co che ! tak trudno ci to zrozumieć ?

Gość ze niby co ?
smiej sie z własnej głupoty

pewnie autorką tych błędów jest offerma lub noxel

Gość paulinnkkaa
zazdrosna? ja jestem wsciekla!!!!!!!!!!!!czuje sie oszukana,zdradzona,upokorzona i tak jestem zazdrosna.nie wolno mi? kochalam go i ja tez. przed wczoraj skladala mi zyczenie i mowila,ze mikolaj cos jej dal dla mnie.teraz juz wiem co.

Gość Zinnka
Oj paaaulinko.....zlosliwa jestes, zajadla, zazdrosna....i zadna z ciebie przyjaciolka, skoro tak o niej piszesz. Jezeli zawsze bylas taka wlasnie "przyjacioka" to nic dziwnego, ze inni odwdzieczaja ci sie tym samym. W tej swojej odpowiedzi pokazalas jaka jestes naprawde. Wstyd!

Gość ze niby co ?
Dancing_Queen ze niby co - Ty to w ogóle lepiej nie zaczynaj pisać. To zdanie jest niby poprawnie zbudowane ? :)

już cię tu nie ma...!!!! kobieta ma prawdziwy problem , a ty masz takie poglądy jak byś nigdy nikogo nie kochała i nie miała przyjaciół...znasz znaczenie słowa ''przyjaciółka""??

Skończy się tym, że urwiesz z nią kontakty. Szkoda tak długiej przyjaźni. Ale raczej nie wyobrażasz sobie przecież przyjaźnić się z nią dalej, słuchać jej opowieści, a może kiedyś być na ich ślubie? Poza tym głupia dziunia z niej - on Cię zdradził, a ona i tak za nim poleciała. Nie boi się, że jej nie zdradzi?

Gość ze niby co ?
Zinka ma rację , ale ty nie chcesz przyjąć do siebie owej . Wydaje ci sie, ze masz racje gdzie jej nie masz wcale . Jestes jaką jestes , a on to odkrył po 4 latach i cie zostawił , miał dosć .

Gość ze niby co ?
ze niby co-do ciebie już cię tu nie ma...!!!! kobieta ma prawdziwy problem , a ty masz takie poglądy jak byś nigdy nikogo nie kochała i nie miała przyjaciół...znasz znaczenie słowa ''przyjaciółka""?? wiesz na czym polega miłosć ? na tym ze sie wszystkim przede wszystkim cieszy , jak by go kochała cieszyła by sie , ze znalazł sobie kogos i mu dobrze , bo tak wlasnie działa miłosc