Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowa oj

jakiś czas temu pisałam, że teściowa nie chce, żebyśmy kupili prezent naszemu

Polecane posty

Gość klaudynka554
nie chciałabym takiej głupiej synowej jak ty

Gość teściowa oj
siostra męża chyba nie wiedziała nic o tym co mówiła moja teściowa, po prostu siostra męża olała nasze dziecko sama. to była jej decyzja.

przede wszystkim to nie pozwól, żeby teściowa decydowała komu kupujesz prezenty, w zyciu by na to nie pozwoliła...sama decyduję co komu i za ile...tez mam tupeciarzy w rodzinie, którzy tylko licza na to, żeby jak najlepiej się ustawić a jak najmniej dac od siebie. Jeszcze dochodzi problem taki, że lubią się gościć ale sami nie zapraszają, mnie juz zycie nauczyło, jak z takimi postępować...

Gość teściowa oj
teściowa nie mogła nic takiego jej powiedzieć bo my nigdy nic takiego nie mówiliśmy, wydaje mi się oczywiste, że się jakiś upominek kupuje i nigdy nie mówiłam, żeby nie kupować teraz prezentów dzieciom. jeśli teściowa jej tak powiedziała to sobie to wymyśliła i zdecydowała za nas.

O matko :( No w kazdym razie ja powiedzialabym tesciowej, ze niesprawiedliwe jest rozne traktowanie dzieci, i ze nie fair jest proponowanie mi, bym zalowala wlasnym dzieciom prezentow, a kupowala dzieciom chrzestnej, skoro chrzestna sie nie poczuwa. A chrzestnej bym spytala, czemu nie kupila dziecku prezentow, przeciez wie, ze mu przykro

O matko :( No w kazdym razie ja powiedzialabym tesciowej, ze niesprawiedliwe jest rozne traktowanie dzieci, i ze nie fair jest proponowanie mi, bym zalowala wlasnym dzieciom prezentow, a kupowala dzieciom chrzestnej, skoro chrzestna sie nie poczuwa. A chrzestnej bym spytala, czemu nie kupila dziecku prezentow, przeciez wie, ze mu przykro

Ja bym jednak dziecim cos kupila, nie sa winne glupoty rodzicow. Ale nic drogiego. Po czekoladzie...

Gość teściowa oj
przyznaję mogło być tak, że teściowa zadzwoniła do swojej córki i jej powiedziała, żeby nie kupowała MOJEMU dziecku nic, natomiast nam teściowa nie mówiła, żebyśmy nie kupowali tamtym dzieciom nic więc jeśli faktycznie tak powiedziała swojej córce (siostrze męża) to postąpiła jak ^%$#%^&%^$ bo tylko potraktowała nasze dziecko jako gorsze.

Tesciowa mogla powiedziec, ze Wy juz macie prezenty i ze nie chcecie dziecka rozpieszczac czy cos. Ona Cie nie lubi?

Gość teściowa oj
jestem żoną jej syna, od którego ma teraz problem ciągnąć kasę bo ja go uczę tego więc odcięłam jej dopływ wolnej gotówki, może nie przepadać za mną

Gość teściowa oj
cokolwiek powiedziała teściowa córce odnośnie naszego dziecka było wyssane z palca bo my nie rozmawialiśmy z nią o tym ani sekundy.

Gość teściowa oj
ja nie wiem co sobie wymyśliła ale jak zwykle namieszała, wkurza mnie ona czasami

dziecko powinno dostać jakiś upominek, jak to wygląda potem, że jedne dzieci stoją i dostają prezenty z każdej strony a inne dziecko stoi i nie dostaje nic, tak pyszczycie tutaj, że co tą siostrę może obchodzić to dziecko i w ogóle kto może komu kazać kupować jakiemuś gówniarzowi prezenty a czy wam jako dziecku nie byłoby w takiej sytuacji przykro? a gdyby wszystkie dzieci dostawały coś fajnego a wasze dziecko stałoby w kącie i tylko mogłoby patrzeć na to i nic nie dostało też byście tak gadali? NIE PISZĘ TEGO DO WSZYSTKICH TU PISZĄCYCH

Gość janosikjanos
tesciowa zabronila wam kupowac waszemu dziecku prezent? to jak tsciowa decyduje za ciebie ?

Gość teściowa oj
uznała, że wtedy więcej nam zostanie, mogę lepszy prezent kupić komuś innemu to było celem naszych oszczędności

Gość janosikjanos
i ty sie tesciowej posłuchalas? ze kazała wam nie kupowac prezentu dla wlasnego dziecka? jeju po co ja to wogole piszę?