Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjyufjyujf

CHCIAŁABYM UCIEC Z DOMU I WYJŚĆ ZA MĄŻ! MAM DOSC!

Polecane posty

Gość gjyufjyujf

z facetem jestem 1,5 roku. Jestesmy zaręczeni. On ma 30 lat, a ja 22. Moja rodzina ciągle kręci nosem odnosnie ślubu. Już mam ich dosc! Kłótnie , awantury, chcieliby mi ustawic całe życie, wybrali mi studia, traktują mnie jak 12-latkę, nigdy nie mogłam do domu wrócic pozniej niz na 18 :-O A ja kocham mojego faceta, chce z nim byc. Mamy zamiar wziąc ślub cywilny, do tego świadkowie ( znajoma para) , oraz moi i jego rodzice, moja siostra z mezem, i jego brat z zona. Reszta rodziny mieszkajaca sie w nasze sprawy won. Potem juz zamieszkamy razem i odetnę sie od żmij.

Gość profesjonalny_doradca
To na co jeszcze czekasz? Dlaczego sie nie wynosisz z chalupy? Najlepiej zerwij relacje z rodzina, a jak twoj przyszly maz zacznie cie okladac po pysku to rodzina palcem nie ruszy. Amen.

Gość gjyufjyujf
Nie zamierzam zrywać kontaktów z rodziną! Tylko chcemy się pobrac, a oni sie nie zgadzają

Gość profesjonalny_doradca
Ślub poczeka. W pirwszej kolejności liczy się zdanie rodziców. Być posłusznym rodzicom to podstawa.

Gość śledź w czekoladzie
ona ma 22 lata.. tak więc na co ma czekać?

Gość mi500
bez przesady byc poslusznym rodzicom.. przeciez to bedzie brala slub a nie rodzice. Ja uwazam ze rodzice nie maja prawa wtracac sie do rzeczy typu sluby itd. Dziewczyna ma 22 lata a nie 15.