Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Już mam dość starych kawalerów!

Polecane posty

Nie wiem dlaczego ,ale mam wybitnego pecha do trafiania na starych kawalerów. Do żonatych też ,ale z nimi nie chciałam się zadawac Mam dopiero 23 lata. w liceum miałam chłopaków o 2 ,3 lata starszych. ale jak skonczyłam 19 lat poznałam o wiele starszego faceta .tzn o 11 lat. imponowało mi to ,ze jest taki starszy choć miałam powodzenie u rówieśników. i związałam sie z nim. niestety lubił mną rządzić , był apodyktyczny.. potem poznałam nastepnego faceta też o 10 lat starszego. miałam się z nim nie wiązać , to miał być tylko romans tak planowałam.. ale związaliśmy sie ze soba teraz on też próbuje mną rządzić i jeszcze mieszka z mamusią tamten przynajmniej był samodzielny i sam sobie prał , prasował , gotował ,a ten nic tylko na mamusie liczy wiem poza tym ,ze nie bede z nim szczesliwa bo za czesto sie klocimy i ogólnie potrafi byc chamski ,ale to wyszło z czasem oczywiscie dlaczego trafiam na starych kawalerów ? teraz już sobie obiecałam ,ze nie zwiążę się z takim jak rozstane sie z tym swoim..

Gość bo kazdy facet kolo ...
trzydziestki jest niedojda, mieszka z mamusia i kobiety nie potrafi sobie znalezc

Gość bo kazdy facet kolo ...
ci wolni, po trzydziestce sa gowno warci musza miec ze soba jakies problemy, innego wytlumaczenia nie ma, ze sa sami, ale czekaja na ch*j wie co, uzalaja sie, stekaja, pluja na kobiety, sa juz zrzedliwi, wredni i chamscy bleee🖐️

Gość skoro mialas z nim
sypiac bez milosci to latwa jestes

Gość efvfvue
samotna panna po 30 to juz prukwa

Gość lola22zślaska
ja mam 22 lata mialam chlopaka w wieku 30 lat. i on odszedl. woli byc sam i zrzedzic.

no było z nimi ,, cos nie tak " bo obaj mają trudny charakter... i ciezko z nimi wytrzymać . wiadomo mieli dziewczyny ,nawet na pare lat przede mną . ale zawsze jest jakaś przyczyna tego ,że facet jest sam po 30tce juz chyba lepszy rozwodnik z dwojga złego