Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

December77

Płacenie za dziewczynę

Polecane posty

Panowie, jak to jest? Czy zawsze płacicie za każdą koleżankę w pubie itp.? Czy tylko za taką, którą Wam sie w jakiś sposób podoba? Czy płacenie oznacza, że chcecie ją bliżej poznać (rodzaj randki)? Czy w ramach przeprosić też tak robicie? A może są panowie, którzy są nauczeni stawiać każdej? (załóżmy, że dysponujecie gotówką i że ona informuje go, że zapłaci za siebie).

lepiej jak facet płaci za kobietę niż jak jest odwrotnie;/

Gość bjk
Nie płacę za koleżankę.

Gość jak ja ją zapraszam
to płacę ! :classic_cool: w innym wypadku każde płaci za siebie .........przykro mi ale nie mam drukarni pieniędzy ! 🖐️

No dobrze, zapytam w takim razie typowo po kobiecemu;) "co ma na myśli" mężczyzna, który spotkał się z dziewczyną na gruncie czysto koleżeńskim (ona mu to wyraźnie znaznaczyła)? Wcześniej były randki, ale potem przestał sie odzywać i ona przejęłą inicjatywę wyjaśnienia tego nagłego milczenia (dla własnego dobrego samopoczucia). Stwierdził, że ma dziewczynę - ona nie pogniewała się, nie wyrzucała od "chamów" itp., zapronowała koleżeńskkie zasady spotykania się. Na jednym z takich spotkań on płacił mimo że ona wyraźnie stwierdziła, że za siebie zapłaci. A on twierdził: "ale chcę". Jak Wy, Panowie, możecie wytłumaczyć, kobiecie takie zachowanie?

Gość xyzabcdef
Nie łudź się. To po prostu jego dobry gest, że za ciebie zapłacił.

Gość nie szukaj 10 dna
mial gest, to Ci postawil:)

Gość Zuzanna Amelia ####
Facet wie ze to blachara a nie kobieta z klasa i wcale nie chce sama zaplacic tylko sie sadzi a jak on nie zaplaci to bedzie mu wytykac ze nie zaplacil. To najczestrzy powod dla ktorego faceci placa w takich sytuacjach.

Gość different***
Ze strony faceta niema czysto koleżeńskich zasad,zawsze o "coś" chodzi,jeszcze jak za nią płaci,to sprawa jest jasna.

Gość Adonis-88
Prosto i jasno dziewczyna za swoje chłopak za soje

Gość facetooo.
A co to za problem? Ja czasami postawię browar koledze albo drinka koleżance. Jeśli nie masz problemów z kasą to nie jest to żaden problem i nie ma w tym podtekstów.