Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatuja :O

ROZSTEPY... przeszkadzaja wam?

Polecane posty

Tak szczerze , pytanie do mężczyzn jak i rowniez do kobiet ale ciekawi mnie bardziej jak faceci to odbierają. Mam rozstepy ( jak wiele kobiet) na tyłku... czy Wam to jako facetom przeszkadza? brzydzi jakos ?? Ps. Moj facet twierdzi ze to obrzydliwe :] nigdy mi to specjalnie nie przeszkadzalo ale wpedzil mnie w kompleksy.

?????????????????????????

Gość fikuminuu
ja mam na brzuchu i nigdy mojemu mezowi nie przeszkadzaly.

ale pewnie masz po ciązy wiec idzie ro zrozumiec i do nich przywyknąć, moj facet jak zobaczy mój tylek ( chociaz sama naprawde nie mam nic do mojego tylka :/) to jego reakcja jest jedna... krzywi sie i mowi jakie to ochydne , nie da sie nic z tym zrobic? :/:/:/ weź sie czyms smaruj albo coś... ehh... juz sie wstydze rozebrac przed nim.

moze sie jakis facet wypowie?? jakas neutralna opinia..

Gość facet YXZ
Napisz dokładniej, jak wyglądają.

Moja kobieta ma, kocham ją i jej rozstępy też! Ja też nie jestem idealny...

Gość wwrrr
To nie rozstepy sa problemem, tylko twoj facet.

mniej wiecej jak na tym zdjeciu: http://www.google.pl/imgres?q=rozst%C4%99py+na+ty%C5%82ku&um=1&hl=pl&rlz=1W1ADFA_pl&biw=1280&bih=539&tbm=isch&tbnid=6PN7VHfuZqGD6M:&imgrefurl=http://magicsport.pl/news/kobieta/walcz,z,cellulitem,suplementami,N63.html&docid=ScwvpfjtShHVlM&imgurl=http://magicsport.pl/img/content/newsy_galeria_zdjec/16_cellulit.jpg&w=576&h=299&ei=k674Tr6fHsHZ8gPX0KSwAQ&zoom=1&iact=rc&dur=125&sig=111316954421232330509&page=1&tbnh=125&tbnw=240&start=0&ndsp=10&ved=1t:429,r:6,s:0&tx=105&ty=58

o kurde jaki dlugi link

Gość wwrrr
Mam gorsze. W zyciu zlego slowa o nich nie slyszalam.

Gość dobrodziej
oczywiscie,ze to wymusza wymioty.moze jednak powinnas zachwycic go intelektem.Czytalas Janko muzykanta?

troche mi przykro ze tak reaguje, tym bardziej że sam ma nad tyłkiem... :/ ale twierdzi że kobiecie nie wypada mieć że trzeba dbac o siebie :/ jakbym tego kurka nie robila,,,

dobrodziej... bardzo smieszne.

Gość facet YXZ
dla mnie może być - ale napisz dokładnie co ma twój facet nad pupą!

facet XYZ ???:/ o co ci biega m nbienormalny jestes? nie umiesz czytac ze zrozumieniem?

Gość facet YXZ
co tak nerwowo? nie wiem jak to mogłoby wyglądać u faceta

wydaje mi sie ze jaja sobie robisz. Nie wiesz jak wygladają rozstepy nad tylkiem? poza tym nie u niego tu chodzi tylko o mnie..

Gość fectettt
szczerze mi nie przeszkadzaja, ale to wynika z pewnie z faktu ze sam mam mnostwo rozstepow po odchudzanu na brzuchu (schudlem 40 kg).

Gość facet YXZ
ja nie mam rozstępów nad tyłkiem!

Gość Szymuś
Nie przeszkadzają. Najbardziej przeszkadzają brak dupy, brak cycek, brak bioder, brak wąskiej talii. To jest dopiero obrzydliwe, dziewczyna wyglądająca jak chłopak z figury.

ale niektorzy mają jak zaczna szybko rosnąc, wpisz sobie w google ym to zobaczysz... zreszta pytanie nie dot facetow wiec w czym problem.

Musiałam mieć terapię hormony + sterydy. Utyłam w bardzo szybkim tempie, więc zrobiły mi się rozstępy na "boczkach". Pokazałam je ze smutkiem mojemu chłopakowi, że co z tego, że wracam do poprzedniej wagi, jak to dziadostwo mi zostanie. A on mi na to "jakie śmieszne kreseczki!". Tak mnie rozbawił, że zapomniałam się wstydzić.

No ja nie narzekam na brak tyłka ( chociaz moj facet twierdzi ze mam wielką dupe ) ja tak nie uwazam. Dla mnie jest w sam raz. Cycki tez niczego sobie , auratne':D wciecie w talii jest... ale widze ze niepotrzebnie facet chce mnie na sile wpedzac w kompleksy , nie wiem czym to jest spowodowane, jeszcze jak widzi jakies fajne laski to sie przy mnie podnieca na ich widok i komentuje jakie są zajebiste suczki

A ja popełniłam ogromny błąd... Ale głupia byłam i niedoświadczona... Moj facet się zachwycał moim ciałem, zresztą teraz też, ale nie wiadomo jak długo, bo to ja go uświadomiłam jak wygląda cellulit i rozstępy... :( Znał tylko z nazwy, ale mu pokazałam jojcząc przed lustrem... Chociaż figurę mam niezła, nawet po ciąży, ale szczegóły nie za bardzo, a on tych szczegółów nie zauważał, dopóki mu nie pokazałam... Dziewczyny, uczcie się na moich błędach. Jak facet nie kapnie się sam co wad w waszym wyglądzie, to nie jojczcie przed nim i nie pokazujcie mu, bo to znaczy, że się zwyczajnie nie zna i dla niego jesteście piękne.

Jennifer... Gratuluje i zazdroszcze dorosłości twojego faceta..

No muszę przyznać, że wspiera mnie bardzo. Kiedy tyłam cieszył się z większych piersi, kiedy chudłam z ładnej talii. Chyba musi mocno mnie kochać ;)

Kotka Ja go nie uswiadamialam ale kiedys podczas seksu .. wszystko pieknie fajnie a on po chwili mi wypalił " o kurde co ty masz na tyłku? co to jest ??? nie da sie tego usunac?? , pomysl sobie jak sie poczulam:/

To Twój facet jest problemem. Też mam rozstępy na pośladkach nawet większe niż te na tym zdjęciu ale mój chłopak tego nie zauważa. Wręcz uwielbia moje ciało. W życiu nie chciałabym być z facetem który na widok mojego nagiego ciała się krzywi. Zwłaszcza że tych jasnych rozstępów nie da się pozbyć, a moje pojawiły się kiedy dojrzewałam i nawet tego nie zauważyłam. Ciekawe czy Twój facet sam jest taki idealny.