Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkmho

Lista przeciwnikow budowy elektrowni w Zarnowcu-wpisywac!!!

Polecane posty

Gość jjkmho

Mile widziane pomaranczowe nicki jak i czarne.Ja jestem przeciwny budowie elektrowni.

Gość jjkmho
to wybudujcie kolo swoich domostw to ciekawe czy bedziecie za.Choc ja nie mieszkam w Zarnowcu ani w kolo.Zreszta jak w razie wybuchu to do was tez dojdzie te skazenie.

Gość Przewodniczący kołkochozu
Włodzimierz Illicz Lenin

Gość samemu głupio żyć
co minute umiera na swiecie 120 osób;co godzine 7500 ludzi zas codziennie około 180000 ludzi ;rocznie ok.65700000 ludzi.

Gość ale ja jestem za budową
jeśl było by mnie stać, to wybudował bym :) ale tak poważnie lepiej byś zadała pytanie kto się godzi na budowę elektrowni atomowej góra 20km od swojego domu odpadli by ci których to mało obchodzi bo i tak daleko i im przez to wszystko jedno, tak zastanowili by się u mnie odpowiedź nadal brzmi tak :)

nie tylko w Żarnowcu w ogóle jest to poroniony pomysł cały świat dązy do zmniejszenia tego typu energii, tylko Polska jak zwykle odwrotnie Niemcy chcą w ogóle przejść na odnawialne źródła energii do któregoś tam roku, likwidują wszystkie elektrownie jądrowe i na węgiel, a nasi jak zwykle, na odwrót mnie już raz Czernobyl napromieniował, wystarczy

Gość zenden
ja bym pobudował z piec takich elektrowni z jednym ale że jak wybuchną to tak porządnie żeby wszystkich zdmuchnęło i nikt by się nie martwił promieniowaniem itp

Gość jjkmho
powyzej to podszyw

Gość jjkmho
o widze ze wpis podszzywa zostal usuniety a ja zachecam do wpisywania sie w liste

Gość jjkmho
ktos usunol kilka wpisow moze i dobrze bo nie na temat byly