józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 ...i stwierdzam że było tak jak podczas każdych innych świątecznych wizyt, sztuczne uśmiechy i bezsensownie ciągnięte idiotyczne dialogi z ludźmi, których widuję raz na sto lat (sprosił jakąś dalszą rodzinę, której nie poznałbym na ulicy) :o Wigilia była spoko, z mamą (rodzice są rozwiedzeni, od dawna), z którą widuję na co dzień i która mnie kocha, lubi i rozumie hehe ale takie sztuczne spędy są bez sensu moim zdaniem, całkiem inaczej wyglądałaby sytuacja gdyby nie zapraszał tych wszystkich dziwnych ludzi. Muszę odreagować przy Leszku, nieśmiale brykając na forum dla wrażliwych kobiet, licząc na zrozumienie i czułe wirtualne przytulenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Mój świat jest dziś smutny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka Zapomniana Tabletka 0 Napisano Grudzień 26, 2011 nie smucioszkaj, już po tych pierrdolonych świętach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Nawet po świętach można o tym wspomnieć, to się nazywa zdaje się retrospekcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Pozdro Żanetka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 26, 2011 a jak tam ślimak? który level? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Ziii :) :) Nie pamiętam już w sumie, kole 22 levelu drugiej części byłem ostatnio, w sumie załączę zaraz, dzięki za pomysła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Przeszedłem Ślimaka Boba2, jestem królem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 26, 2011 chyba sedesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peezgame 0 Napisano Grudzień 26, 2011 A ja gram w literaki na kurniku :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Pśp weź nie wqurwiaj człowieka, który Cię lubi Wymiękam już na dziś gdyż stwiirdzam iż teges tudzież ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Tak, nachlałem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 26, 2011 ale ja nie chcę Cię wkurviać tylko się podroczyć z Tobą a właśnie jak już rozmawiamy o tego tamtego że ten to... lubisz mnie też tak po przyjacielsku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Czuję się bezbronny und nieporęki a także dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 26, 2011 weże se lepiej przynieś jakąś miskę albo coś w ten deseń :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 26, 2011 też sie popiłam połowom piweła :( i slucham piosenka sossssa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 26, 2011 sosa? to jego diskogówno? FAK YEA :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peezgame 0 Napisano Grudzień 26, 2011 A ja wygrywam w literaki :* położyłam tomka2377 na łopatki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Lubię Cię i chętnie Cię czytam, jesteś tu zauważalną postacią i wnosisz dużo do forum moim skromnym zdaniem ;) Bądź z nami a będziemy z Tobą, a co za tym idzie będziemy razem Omenare imperavi ameno Dimere dimere matiro Matiremo Ameno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 hehe produkowałewm wpisa 15 minut jak zaburzony gimnazjalista :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 idę siku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 26, 2011 łał, nie spodziewałam się takiej odpowiedzi kurva opadła mi kopara trochę. chciałabym też tera uciec na chwilę np do łazienki jak Ty, zatrzasnąć się i pomyśleć w spokoju z piwem w wannie ale nie mam piwa miło mi dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 26, 2011 ja mma piwo i zaczasnelam sie na skajpaju z jakims belgiem :( hel p mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 A ja już wyłączyłem kompa i nadaję z fona jarając się że dwie moje ulubione userki wpisały się w mój temat Dobra, skułem się, idę spać Bądźmy tu razem a będziemy tuż obok, a w związku z tym blisko siebie, jak dwa przytulone do siebie w gawrze dziedźwiedzie,, jak dwa klocki lego typu korpus plus głowa, jak dwie kawalki terakoty na podłodze, jak dwoje zwykłych normalnych osób szukających zrozumienia i akceptacji w internecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Ale yebłem chory tekst :D Idę spać ;) Wrócę tu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 26, 2011 te porównania. motzne klocek lego podobał mi się najbardziej od razu sobie wyobraziłam to wszystko. i powiem Ci, że dość blisko Nas między sobą przedstawiłeś. coś mi się wydaje, że ściemniasz z tą czystą przyjaźnią ale idź. skoro mówisz , że wrócisz tymczasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 26, 2011 juzerki ;D oo własnie mam pomysłe na nickełe specjalne for ju Józefe (Nawet jesli to nie ja jestem tą userką ;D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 26, 2011 a Wy jak dwa klot. ze to ja Wam nie przeszkadzam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Pśp nic nie ściemniam, moje słowa emanują czystą prawdą, ewentualnie przemieszaną dziś lekko alkoholem, co myślę że jednak nie wpływa znacząco na przekaz ;) Lubię Was, tak jak wspomniałem wcześniej - Pśp, Pani Czkawka - jak chyba każdy normalny bywalec tego forum :P A zresztą chooj kogo to co ja teges natenczas gdy wówczas w kwestii teges ;) Nie no, wymiękam na dziś ;) Dobrej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 a cużeś takiego wypił? ja nadal jestem zalana w trupa a pol piwa jeszcze stoi :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach