józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 To zą tajne informacje, których wyjawienie grozi sądem polowym i komisyjnym urwaniem siusiaka i lewego ucha, więc sama rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Też mam jeszcze kawałek piwa, którego boję się wypić w ogólnym lęku przed efektem uwidocznionym jutro rano :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 oo masz siusiaka? :P daj troche? bo mi sie czipsy akurat skonczyly :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Kup sobie w sklepie :P ;) :) Zapodaję sobie tilaw na słuchawki i odpadam na dziś, majcie się :) Podejdź do mnie, taksówka czeka, już wiesz Ulice ślinią się, przed momentem spadł deszcz Warto się przejechać, chociaż nie ma, nie ma gdzie Skonsumujmy tę noc inaczej, inaczej Kiedyś coś na pewno obiecałaś mi Kiedyś coś na pewno, pamiętam jak dziś Łąkę pełną maków, zabierzesz mnie tam Stokrotka, stokrotka, stokrotka Poddaję się, nie mówię więcej już nic Poddaję się, nie mówię więcej już nic Poddaję się, nie mówię więcej już nic Poddaję się, nie mówię Spróbuj joint jak noc, ta noc jest jak joint Nie, nie chcemy zmieniać, ani odchodzić stąd Niech ta chwila trwa, niech ona dzieje, dzieje się Oddałbym za nią siebie teraz Stwierdzam że jestem nachlany i że odpadam, a także że teges und ten l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 ej a jakie masz słuchawki? masz dobry bass? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józefie jestem od dziś Twoją Napisano Grudzień 27, 2011 wierną fanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 ja też nachlana ale dopóty tatełe nie odłączy mi neta dopóty dzban wiagre nosi a siusiaka se nie qpie bo mnie nie stac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Normalne standardowe słuchawki HTC :) Pozdrawiam ewentualne fanki :) Dobra, idę, miłego wieczoru ludzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deszczowa piosenka 24 Napisano Grudzień 27, 2011 Józef, ile masz wiosen? Fajnie się Was czyta, mam nadzieję, że nie jesteście źli za podglądanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 czyli pewnie douszne? mialam takie fajne douszne kiedys z FLO...moze zaczna je jeszcze sprzedawac :( ej a ja sie skapnełam że ne odrobiłam pracy domowej :( jak ja wstane przed 8 rano/?!?! :O [mina cata] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 nie jesteśmy źli ;) a lat mam 39 ;) moze być tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 ups ale wtopa nie no żartuje....własnie Józek ile masz latełów? skoro mieszkasz juz bez tatełe to pewnie dużo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deszczowa piosenka 24 Napisano Grudzień 27, 2011 Haha, dobre macie teksty :D Pani Czkawko, a jaka praca domowa, może pomogę ;) Może być, ja mam 24, może mnie trochę życia nauczysz, bo dłużej bytujesz na tym padole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 chciałabym być józkiem i mieć pytona 18 cm praca domowa z analizy wariancji :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 jesteś tu nowa? /nowy? ale fajowo może ja kogos wprowadze w świat kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deszczowa piosenka 24 Napisano Grudzień 27, 2011 Skoro masz 39 lat, to jaka praca domowa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czkawa cie wkreca Napisano Grudzień 27, 2011 ona ma 19 lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Nie mogę zasnąć i zajrzałem :P Stary koń jestem, mam 35 lat ale nie mówcie nikomu :D lol :D Mam nadzieję że nadal będziecie ze mną gadać po tym zuchwałym intymnym zwierzeniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 to fsumie móglbys byc moim ojcełem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 może powinnem mowic per Pan? ale to masz neta w komie? ale Ci zazdroszcze :( ja na kompie musze popylac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikomu nie powiemy Napisano Grudzień 27, 2011 jestem Twoją jeszcze większą fanką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deszczowa piosenka 24 Napisano Grudzień 27, 2011 Pani Czkawko, proszę nie kłamać :P Józek, nie powiem nikomu, obiecuję :) Jak się czujesz, trzeźwiejesz czy idziesz w przeciwnym kierunku ;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Pani Czkawka to ma ze dwadzieścia z groszem, już zeznawała na forum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 eh nie musiales ;( 19 pasowało mi :P zresztą na tyle mniej wecej sie czuje...a lat mam in facto 22 :/ :O :O :O :O wiocha co? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deszczowa piosenka 24 Napisano Grudzień 27, 2011 To może moja rówieśnica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikomu nie powiemy Napisano Grudzień 27, 2011 fajnie masz, ja mam 10 wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 dobra dziubulutki ja ide spac bo musze z raneła wstac i prace pichcić bo mam deadline o 9 rano :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deszczowa piosenka 24 Napisano Grudzień 27, 2011 E tam wiocha, ciesz się skórą jędrną i młodą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 27, 2011 "nie mówcie nikomu" było zarzuconym mięsem dla zdałnionych pseudocwanych baranów jakby co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 27, 2011 kurde ludzie mamy po 22 - 35 lat czy z nami jest wszystko w porządku że siedzimy na takim forum ? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach