Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józef oleksy [sympatyczny]

Wróciłem właśnie od tatełe

Polecane posty

Kup sobie w sklepie :P ;) :) Zapodaję sobie tilaw na słuchawki i odpadam na dziś, majcie się :) Podejdź do mnie, taksówka czeka, już wiesz Ulice ślinią się, przed momentem spadł deszcz Warto się przejechać, chociaż nie ma, nie ma gdzie Skonsumujmy tę noc inaczej, inaczej Kiedyś coś na pewno obiecałaś mi Kiedyś coś na pewno, pamiętam jak dziś Łąkę pełną maków, zabierzesz mnie tam Stokrotka, stokrotka, stokrotka Poddaję się, nie mówię więcej już nic Poddaję się, nie mówię więcej już nic Poddaję się, nie mówię więcej już nic Poddaję się, nie mówię Spróbuj joint jak noc, ta noc jest jak joint Nie, nie chcemy zmieniać, ani odchodzić stąd Niech ta chwila trwa, niech ona dzieje, dzieje się Oddałbym za nią siebie teraz Stwierdzam że jestem nachlany i że odpadam, a także że teges und ten :classic_cool:l

Gość józefie jestem od dziś Twoją
wierną fanką ❤️:classic_cool:

ja też nachlana ale dopóty tatełe nie odłączy mi neta dopóty dzban wiagre nosi a siusiaka se nie qpie bo mnie nie stac:(

Gość deszczowa piosenka 24
Józef, ile masz wiosen? Fajnie się Was czyta, mam nadzieję, że nie jesteście źli za podglądanie :P

czyli pewnie douszne? mialam takie fajne douszne kiedys z FLO...moze zaczna je jeszcze sprzedawac :( ej a ja sie skapnełam że ne odrobiłam pracy domowej 😭 :( jak ja wstane przed 8 rano/?!?! :O [mina cata]

ups ale wtopa :classic_cool: nie no żartuje....własnie Józek ile masz latełów? skoro mieszkasz juz bez tatełe to pewnie dużo? :classic_cool:

Haha, dobre macie teksty :D Pani Czkawko, a jaka praca domowa, może pomogę ;) Może być, ja mam 24, może mnie trochę życia nauczysz, bo dłużej bytujesz na tym padole 🖐️

Skoro masz 39 lat, to jaka praca domowa??

Gość czkawa cie wkreca
ona ma 19 lat ;)

Gość nikomu nie powiemy
:classic_cool: jestem Twoją jeszcze większą fanką ❤️:P

Pani Czkawko, proszę nie kłamać :P Józek, nie powiem nikomu, obiecuję :) Jak się czujesz, trzeźwiejesz czy idziesz w przeciwnym kierunku ;)?

eh nie musiales ;( 19 pasowało mi :P zresztą na tyle mniej wecej sie czuje...a lat mam in facto 22 :/ :O :O :O :O wiocha co? :(

To może moja rówieśnica ;)

Gość nikomu nie powiemy
fajnie masz, ja mam 10 wiecej 😭

E tam wiocha, ciesz się skórą jędrną i młodą :P