Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józef oleksy [sympatyczny]

Wróciłem właśnie od tatełe

Polecane posty

...i stwierdzam że było tak jak podczas każdych innych świątecznych wizyt, sztuczne uśmiechy i bezsensownie ciągnięte idiotyczne dialogi z ludźmi, których widuję raz na sto lat (sprosił jakąś dalszą rodzinę, której nie poznałbym na ulicy) :o Wigilia była spoko, z mamą (rodzice są rozwiedzeni, od dawna), z którą widuję na co dzień i która mnie kocha, lubi i rozumie hehe :classic_cool: ale takie sztuczne spędy są bez sensu moim zdaniem, całkiem inaczej wyglądałaby sytuacja gdyby nie zapraszał tych wszystkich dziwnych ludzi. Muszę odreagować przy Leszku, nieśmiale brykając na forum dla wrażliwych kobiet, licząc na zrozumienie i czułe wirtualne przytulenie :classic_cool:

ale ja nie chcę Cię wkurviać 😭 tylko się podroczyć z Tobą :classic_cool: a właśnie jak już rozmawiamy o tego tamtego że ten :classic_cool: to... lubisz mnie też tak po przyjacielsku ? :classic_cool:

Lubię Cię i chętnie Cię czytam, jesteś tu zauważalną postacią i wnosisz dużo do forum moim skromnym zdaniem ;) Bądź z nami a będziemy z Tobą, a co za tym idzie będziemy razem Omenare imperavi ameno Dimere dimere matiro Matiremo Ameno :classic_cool:

łał, nie spodziewałam się takiej odpowiedzi kurva :classic_cool: opadła mi kopara trochę. chciałabym też tera uciec na chwilę np do łazienki jak Ty, zatrzasnąć się i pomyśleć w spokoju z piwem w wannie :classic_cool: ale nie mam piwa 🖐️ miło mi dziękuję :classic_cool:🖐️

A ja już wyłączyłem kompa i nadaję z fona jarając się że dwie moje ulubione userki wpisały się w mój temat :classic_cool: Dobra, skułem się, idę spać 🖐️ Bądźmy tu razem a będziemy tuż obok, a w związku z tym blisko siebie, jak dwa przytulone do siebie w gawrze dziedźwiedzie,, jak dwa klocki lego typu korpus plus głowa, jak dwie kawalki terakoty na podłodze, jak dwoje zwykłych normalnych osób szukających zrozumienia i akceptacji w internecie ;)

te porównania. motzne :classic_cool: klocek lego podobał mi się najbardziej 🖐️ od razu sobie wyobraziłam to wszystko. i powiem Ci, że dość blisko Nas między sobą przedstawiłeś. coś mi się wydaje, że ściemniasz z tą czystą przyjaźnią :classic_cool: ale idź. skoro mówisz , że wrócisz 🖐️ tymczasem :classic_cool:

juzerki ;D oo własnie mam pomysłe na nickełe specjalne for ju Józefe (Nawet jesli to nie ja jestem tą userką ;D )

Pśp nic nie ściemniam, moje słowa emanują czystą prawdą, ewentualnie przemieszaną dziś lekko alkoholem, co myślę że jednak nie wpływa znacząco na przekaz ;) Lubię Was, tak jak wspomniałem wcześniej - Pśp, Pani Czkawka - jak chyba każdy normalny bywalec tego forum :P A zresztą chooj kogo to co ja teges natenczas gdy wówczas w kwestii teges ;) Nie no, wymiękam na dziś ;) Dobrej nocy :)