Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka bez wianka

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość hanka bez wianka

Pracuje w szkole, w biurze. Na pewnym szkoleniu poznałam faceta, zaczęliśmy się spotykać. Od początku wiedziałam, że jest dyrektorem szkoły. Wszystko było ok, dopóki nie dowiedział gdzie pracuje. Stał się oschły i widać, że wolał się ze mną nie pokazywać. Ograniczyłam do minimum tą znajomość. Poznałam innego faceta, który świata poza mną nie widzi. Ale nadal sobie myślę, jak tamten mnie paskudnie potraktował :(

Gość powiedz tamtemu co o sadzisz
o jego zachowaniu, idz na silownie i impreze, odzyjesz:)

Gość hanka bez wianka
Nie chodzi o to, aby mu nagadać. Tylko przez jego myślenie i postrzeganie innych osób przez pryzmat zawodu jaki wykonują. Czy wszyscy nauczyciele mają tak nasrane w głowie? Że wydaje się im, że są pępkami świata i mają do spełnienia misję? Że inne zawody traktują już z góry? Rodem z PRL. Jak zakończyłam tą znajomość ani razu nie dałam mu odczuć,że to mnie ruszyło, a ruszyło mnie bardziej. Schudłam, zapuściłam włosy, zmieniłam styl ubierania na elegancki co zaowocowało, wypiękniałam. Faceci zaczęli się za mną oglądać. W pracy poznałam też swojego obecnego partnera. Po prostu przyjechał do szkoły z kontrolą projektu finansowanego z UE. A tu taki dupek sprawił, że moja samoocena spada drastycznie w dół:(

Gość A_ja_juz_cos_wiem
Dyro był z rejestracją PP? :D