Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosjestnietaka

CHYBA SIE W NIM ZAKOCHALAM

Polecane posty

Gość cosjestnietaka

Jest moim przyjacielem. Sypiamy z soba, kochamy sie nawzajem jak przyjaciele, spedzamy z soba czas, jedziemy razem na sylwestra ale jest miedzy nami- jedna regula- NIGDY NIE BEDZIEMY RAZEM. ja nie chce go, bo jest Muzulmaninem, on mnie bo jestem Chrzescijanka i wie, ze nie lubie Muzulamnow- nie akcpetuje tej religii i wciaz o tym rozmawiamy. Problem jest w tym, ze ja chyba zaczynam cos czuc- nie wiem sama. Wczorj jak sie klocilismy ( ja mialam fochy) i wyganialam go z domu, on mnie przytulal i powiedzal , ze nie, nie pojdzie bo nie chce mnie stracic. Chyba musze skonczyc to. nie wiem:(

Gość Dmuchnij
go jeszcze z kilka razy przed nowym rokiem a potem zakończ sprawę... Śmieszna jesteś - dlaczego? a dlatego że - "Jest moim przyjacielem. Sypiamy z soba, kochamy sie nawzajem jak przyjaciele, spedzamy z soba czas, jedziemy razem na sylwestra ale jest miedzy nami- jedna regula- NIGDY NIE BEDZIEMY RAZEM." A tutaj: "ja nie chce go, bo jest Muzulmaninem, on mnie bo jestem Chrzescijanka i wie, ze nie lubie Muzulamnow- nie akcpetuje tej religii i wciaz o tym rozmawiamy. " To po cholerę się z nim bzykasz???

Gość cosjestnietaka
no bo go lubie kazdy potrzebuje sexu

Gość u mnie podobnie ale bez seksu
przyjaxnię się z pewnym mężczyzną od ponad 1.5 roku. SPotykamy się kilka razy w miesiącu, na poczatku była chemia z obu stron (ale powstrzymywaliśmy się z seksem z różnych powodów), teraz przyjaxnimy się, emocje nieco osłabły, wiem że on traktuje mnie jak przyjaciółkę, a ja ciągle o nim myslę i zakochałam sie chyba :-O :-( nei chcę tego!!!!! niech to uczucie wypieprza z mojej głowy! Jedynym skutecznym rozwiązaniem byłoby urwanie kontaktu, ale tego nie chce, bo jest mi batdzo bliski, to przyjaciel, a poza tym co mam mu niby powiedzieć??? :-O że kończe naszą cudowną, zgodną i rozwijającą się znajomość bo... :-O

Gość cosjestnietaka
Dokladnie, ja tez nie chce teggo skonczyc. lubie go kocham jak przyjaciela i jak mamy ochote poo prostu idziemyy do lozka. on spi u mnie, razem wynajelismy mieszkanie ( ale nie mieszka ze mna czasem tylko spi) ale cos jest nie tak.

Gość to co mamy zrobić
dziewczyny help! zakończyć znajomość? jesli tak to w jaki sposób, racjonalny