Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunia789

kobiety lubiące zabawy z obrożami i smyczami

Polecane posty

Gość ej, ty tam
masz rację, ostatni twój post pokazał, że intuicji na forum nie przejawiasz za grosz :). prawdziwa sunia wie i o zabitej i o horrormanie. to test weryfikacyjny. która go przejdzie? zaczerniona czy pomarańcza?

Gość ej, ty tam
"LITERKOWY"?? ktoś cię tak wczoraj nazwał na innym topiku, niuniuś :). czyżby pani, z którą umówiłes się na pogawędki dziś wieczorem? i nie, nie zdziwiłabym się. dziecinada, jaką tu uprawiasz coraz bardziej mnie bawi, ale obserwuję z rosnącym zaciekawieniem.

Gość do" do sunia789
testu nie przejdzie ani pomarańczowa ani czarna no i po cholerę się pode mnie podszywacie?! bladego pojęcia nie macie co się wczorajszej nocy działo i na jakim topiku, skąd się z zabitą i litekowym znamy...

Gość ej, ty tam
z moją inteligencją wszystko ok, twoja szwankuje - wyjaśnię łopatologicznie, choć tym samym rozwalę test weryfikayjny, bo to już żadna tajemnica. do ch*ja poszukaj topiku (nie jest trudno) i zadaj pytanie dotyczące tamtej rozmowy sunia-zabita.

Gość ej, ty tam
njnhjnkkhkhgiuahkkj z siebie robisz idiotę już od początku swoich wypowiedzi w tym temacie: kobieta szuka uległej, a ty się oferujesz z marną "tresurą". nie widzisz tu pewnego zgrzytu?

Gość do: do sunia789
ok, zatem test ostatni Ci prawdziwi będą wiedzieli, jak nazwałam wczorajszej nocy "władczego Pana":

Gość ej, ty tam
horek. i uważam, że kobietka26 trafnie podsumowała obydwu "panów" od siedmiu boleści we wczorajszym topiku - koguciki, które walczą w kategorii "który szybciej dojdzie". niestety, njnhjnkkhkhgiuahkkj też nie nadaje się na Prawdziwego Pana, ale aspiracje ma.

Gość ej, ty tam
njnhjnkkhkhgiuahkkj no już, już. spokojnie. idź i popłacz w kąciku ;).

Gość ej, ty tam
ta..."poważny człowiek" literkowy, pysiu*...rozbawiona jestem coraz badziej :) i coraz millej mi się to wszystko podczytuje ;). dobry topik sunia :).

żałuję, że nie zastrzegłam nick'a rozpoczynając ten topik wczorajszego wieczora... szkoda wielka, że tak wielu jest niepoważnych ludzi, którzy nie mają chyba nic do powiedzenia i podszywają się pod innych... wczorajszej nocy bawiłam się setnie obserwując, na innym topiku!, wirtualne przekomarzania horka i literkowego...właściwie z zabitą nie miałyśmy szansy się wtrącić... zabitej i literkowemu życzę dalszego rozwoju znajomości... horkowi miłego pobytu w londynie...mimo wszystko;-) aha, nazwałam go nie tylko horkiem ale i wołową d..ą Bawcie się dobrze podszywacze;-(

Gość ej, ty tam
njnhjnkkhkhgiuahkkj ty za to wracasz na topik jak bumerang, pomiomo pożegnania: wypisz-wymaluj horek :D

Gość ej, ty tam
no i zdecyduj się njnhjnkkhkhgiuahkkj - czy jako "ja pierdole już" czytałeś czy nie czytałeś (bo ci się niby szukać nie chciało) ten topik z wczoraj? bo się w zeznaniach gubisz :D

Gość prawdziwa sunia789
Co to ma być?

Gość prawdziwa sunia789
njnhjnkkhkhgiuahkkj trzeba przejść na gadu czy coś w tym stylu, bo porażka jak to czytam, żenujące wypowiedzi , masz nawet psychofankę :D która nic nie wniosła do tematu, oprócz ośmieszenia swojej osoby

Gość ej, ty tam
njnhjnkkhkhgiuahkkj ależ nie odbieraj mi radości z czytania tych wypocin przechodząc sam ze sobą na gadu!

Gość miron23
lubie ssać kutasy chce być zdominowany

Gość ej, ty tam
do ej ty tam, tania dziwko - to śmigaj zarabiać zamiast na kafe pisać, bo jak niewiele bierzesz, to i się narobić musisz :D