Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunia789

kobiety lubiące zabawy z obrożami i smyczami

Polecane posty

Gość ej, ty tam
njnhjnkkhkhgiuahkkj ta..umiesz..sperma na mózg się rzuciła i tyle - ona pisze, żebyście razem suczkę tresowali, a ty jej na to, że miałbyś dwie uległe suczki do tresury. zwal sobie, ochłoń i wróć do tematu.

Gość sunia789
ktoś się pode mnie podszywa! pewnie biedak (albo biedaczka) nie ma nic do powiedzenia...

Nie muszę walić :D, wiem że razem z nią tresowałbym tą naszą wspólną suczkę, ale ona też w jakimś stopniu była by mi uległa skoro proponuje mi swoją obróżkę ;), zresztą nie o to chodzi mi , ona sama szuka suczki i na tym się skupiamy. sunia789 powodzenia w poszukiwaniach i uważaj na pseudo niewolnice z penisem miedzy nogami.

Gość sunia789
no też tak mi się zdaje, że jakieś biedne ludzie się tutaj pojawili... szkoda ich, ale co zrobić...

Gość ej, ty tam
njnhjnkkhkhgiuahkkj ano właśnie - proponuje ci obróżkę, a nie smycz. to znaczy, że za przeproszeniem: by zapięła, a nie dała zapiąć ;)

Gość ej, ty tam
(ona) proponujE, (ja) proponujĘ - więc sunia od początku proponujE innym OBRÓŻKĘ a nie smycz, czyli chce zniewalać a nie być zniewoloną. to proste, jak konstrukcja cepa. tak samo, jak to, że jesteś tak wkręcony/starasz się wkręcić w ten klimat, że zaczynasz przypominać horrormana :). Moje preferencje i propozycje są moją sprawą, nie twoją.

Uczepił się jednej wypowiedzi i myśli ze to dobra podstawa i argument by mnie oceniać i wypowiadać się na temat mojego zaangażowania w tych klimatach, :):D nie przypominam w niczym horrora czytając jego ostatnie wypowiedzi potwierdziło się tylko że jest onanistą i piczą :);) ale temat zbacza z toru lekko skupiając się na tych słownych potyczkach, o moim stopniu angażu itd a nie AUTORCE i tym czego szuka tutaj.

Gość ej, ty tam
ehh...czytaj, po prostu czytaj - ze zrozumieniem .. nie KOMUŚ COŚ wkręcić a SIĘ wkręcić (w klimaty, które lubi autorka). i robisz się przy tym nachalny - jak horrorman. więc zejdź z piedestału, zastanów się i wyciągnij wnioski.

Gość DO ej, ty tam
CZEPIASZ SIĘ KOGOŚ O TO CO PRÓBUJE ROBIĆ A SAM SIĘ WBIJASZ KOMUŚ I PIERDOLIĆ TRZY PO TRZY ODCIĄGAJĄC OD GŁÓWNEGO WĄTKU, MYŚLISZ ZE BŁYSZCZYSZ, CZYTAŁAM OD POCZĄTKU ICH POCZYNANIA, MŁODY CHŁOPAK JEST I CO Z TEGO WIEK W DOMINACJI I SEKSIE NIE MA ZNACZENIA, ON JEJ NICZEGO NIE PROPONOWAŁ A ONA MU JEGO TRESURY TEŻ NIE PROPONOWAŁA, :) TEMAT ZAMIAST NA AUTORCE SKUPIŁ SIE NA TOBIE NIE MASZ NIC DO ZAOFEROWANIA POZA PIERDOLENIEM TO WYPAD

Gość do sunia789
sunia789 ja jestem zainteresowana, ale tu ciężko będzie sie dogadać by się nie wtrącali czepialscy

Gość ej, ty tam
njnhjnkkhkhgiuahkkj przynajmniej byś się swoim nickiem podpisał, a nie jako pomarańcza "do ej, ty tam":) wyprosić z wątku możesz się sam, bo ja tu zostaję - dobrze mi tu :). i miło mi obserwować te nieporadne poczynania :D

Gość do: do sunia789
witam, ktoś się niestety podszył pod mojego nick'a i na dodatek go zastrzegł, więc wszystkie wpisy "sunia789" od kilku minut już nie mojego są autorstwa! Cieszę się, że jesteś zainteresowana!!!;-)

Dziwne, jakoś nie chce mi się wierzyć, w końcu w każdej chwili każdy może tak napisać

ej, ty tam Skąd wiesz że to ten zastrzeżony do ciebie pisał skoro ja nie wiem czy prawdziwa autorka do mnie napisała a nie jakiś inny osobnik? :( Pewności nie ma :( a tak jak jest to sama chciałabym ją mieć teraz :( To tylko forum :/

Gość ej, ty tam
skąd wiem? kobieca intuicja ;)

Gość do ej ty tam
Intuicja ;) śmieszne trochę bo ja mam nie zawodną intuicję ale w rzeczywistym życiu a nie na forum :);) teraz autorka się odezwała prawdziwa mam nadzieje,

Gość sunie789
W jakim wieku jesteś?

skoro ta osoba z czarnym nick'iem jest prawdziwa, to zapytaj ją proszę o zabitą

Gość Sorrki Do sunia789
W jakim wieku jesteś,

Gość cooreczka
Zadziwiajace jak wielu mezczyznom wydaje sie,ze moga panowac jesli tylko zechca.anal,ciagniecie za wlosy i klapsa w tylek klasyfikuja jako swoje doswiadczenie w temacie.niestety.

Gość ej, ty tam
do: do ej ty tam mnie tam nie interesuje, gdzie masz intuicję i jak się przejawia :).