Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza-nadia

czy sa dziewczyny po 30, co planuja ciaze za ok 3-6lat?

Polecane posty

Gość natasza-nadia

j.w

Gość starucha!!!!!
tyle w temacie!! dziecko będzie z downem nie wiadomo co gorsze!!

Gość natasza-nadia
ja mam 32 , za ok 5lat cghce zaczac sie starac, pozno wiem ale wyjscia nie mam innnego:(

Gość bebula
wiesz nie kazdego celem jest rodzic po 20 w wynajetej kawalerce albo w akademiku:(

Gość leonalewis
nie masz wyjscia ? dlaczego? za 5 lat moze sie okazac ze jest za pozno

Gość natasza-nadia
poniewaz , mnie nie stac proste..

Gość Naatrcja
moze drugą :-) bo obecnie mam 25 lat roczne dziecko. Na 30-stke chce miec juz troszke wieksze heheh.a i mamy oboje dobra prace i duze swoje wlasne mieszkanie. wiec nie kazdy dorabia sie po 40-stce tak apropo..

Gość natasza-nadia
poniewa nie mam pracy , mieszkania nic.. z a ok 6 lat moz e uda mi sie uzbierac troche i moze bvede miec prace zeby jakios kredyt dostac...

Gość natasza-nadia
ja to bym sobie juz odpuscila bo parcia nie mam, a jak sobie pomysle ze chzeka go taka tulaczka jak mnie to wiecie odechciewa sie... ake moj stary mnie maltretuja ze chcialby miec chociaz jedno.

Gość ja mam własnie
36 lat i jestem w ciąży i żeby nie było - planowanej, a na dodatek mam już dwoje dzieci :)

Gość natasza-nadia
ile czasu zajelo ci stranie sie o dziecko??

Gość leonalewis
A czemu nie pracujesz? A maż? No sorry, ale w twoim wieku wypadaloby juz miec jakies ustabilizowane zycie i finansowe zabezpieczenie.

Gość natasza-nadia
kobito ja pracuje, owszem nawet na dwoch:) ale co to zmienia jak pensja marna, maz te z grosze..a co ty myslisz ze 32 to juz powionnam miec dom z basenem?> ja z biedy jetsem stry moj tez, goly, wiec na m ciezko startujemy od 0.. sorki

Gość natasza-nadia
ale jak oplat za wynajme sie ma na ok 1500 to jak tu mozna zabezpieczac siue w finansowo?? biedny traci dwa razy..

Gość leonalewis
nie uwazam ze powinnas miec milioow, dla dziecka nie potrzeba milionow tylko stabilnej w miare dobrej sytuacji finansowej!! wiec albo przesadzasz albo faktycznie zarabiasz grosze:O stary to twoj maz? bo nie kumam jak 30 letnia kobieta moze pisac "stary" o swoim partnerze? z jakiej wsi wyszlas dziewczyno? czym sie zajmujesz? kible sprzatasz?? ja pracuje na pol etatu, maz na caly i mamy bardzo dobra sytuacje finansowa-ale maz ma dobre wyksztalcenie, duze doswiadczenie zawodowe i nie robi za idiote:O

Gość tasty
pare postOW wczesnieJ napisalas ze PRACY NIE MASZ!!!! 20:58 [zgłoś do usunięcia] natasza-nadia poniewa nie mam pracy , mieszkania nic..

Gość natasza-nadia
nie jestem ze wsi:) stary.. hmm tak mowi sie u mnie:) ja zarabiam grosze, maz jest wyksztalcony ale zarabia te z nirewile..skad taka wyzszosc nademna?? bo kasy nie mam.. hmm nawet pogadac nie mozna.

Gość natasza-nadia
stalej pracy na umowe o to mi chodzi.

Gość leonalewis
Bez urazy-zadna wyzszosc, tylko wkurza mnie taka niemoc u ludzi! Skad jestes, wjakich okolicach mieszkasz? Nic nie mozesz zmienic? Za wynajem tez strasznie duzo placicie? wiec to chyba w miare spore miasto.Moze jakies kursy zawodowe, dodatkowe kwalifikacje? walcz dziewczyno bo ci zycie przez palce przeleci! Czasami trzeba kopa dostac zeby sie ogarnac! czym sie maz zajmuje? moze jakias inna branza, niech zaryzykuje co ma do stracenia??

Gość natasza-nadia
za wynajem duzo? to mala kawalerka, duze miasto na slasku, on jey inzynierem ochronu srodowiska, brak pracy tu w zawodzie i pracuje w magazynie.. ja na zcarno handluje i w takim barze malutkim pracuje, tu u nas jakjokolwiek praca to luksos, wiec nie zarzucaj mi , ze nic nie robie bo robie i to duzo...takie zycie nie kazdy ma bakjke, kurs zrobilam barmanski:)i co mi z niego.

Gość kwiat tamaryszku
Mieszkam na Sląsku, zajmuje sie HR-dokladnie rekrutacjami na stanowiska wysokospecjalistyczne/inzynierskie Nie wymowi mi nikt ze na slasku nie ma pracy dla fachowcow zwlaszcza w dziedzinie ochrony srodowiska-sa i jest ich od groma. Ale do tego trzeba znac dobrze angielski techniczny i najlepiej jeszcze jeden jezyk, miec uprawnienia.

Gość ficomirrors
jak ktos pisze lóksus-o litosci, to faktycznie moze sobie nie radzic

Gość leonalewis
Inzynier oś i nie ma pracy? Hahha, no to sie ubawilam! czy on w ogole szukal czegos dobrze platnego? czy ty i maz chcecie w ogole w zyciu do czegos dojsc? praca na slasku to luksus? o ja pierdole, rece opadaja:O Region z najnizszym bezrobociem!!!!

Gość ja mam własnie
dajcie dziewczynie spokój, pytała o co innego a wy sie (a szczególnie jedna) wymadrzacie... A więc Nataszo o pierwsze dziecko starałam sie 5 lat i urodziłam w wieku 27 o drugie 2 miesiace - urodziłam jak miałam 29, teraz również 2 miesiące i urodzę jak skończę 37 lat więc jak widzisz różnie to jest ale prawda jest jednak taka ze im szybciej po 30 tym lepiej..... powodzenia :)

Gość siwabrunetka
ja mam 29 lat i niedługo zaczynamy staranka , mój gin mówi że to troszke późno , ja uważam inaczej mam nadzieje że sie uda , mam + przeciwciała przeciwjądrowe musze brać acard i prolaktyne wysoką na to mam parlodel mimo to wierze że sie uda (:

Gość trinity38
mam 38 lat jestem po badaniach genetycznych urodze zdrowa córeczke w kwietniu 2012 r :) moja mama rodzila w wieku 42 lata urodzila zdrowego chlopca :)

Gość stokrotka:):)
Witajcie- ja obecnie jestem w ciąży- pierwszej i jak Triniti:):) urodze w kwietniu- i bede miała 31 lat, a na pewno to nie koniec, bo chcemy z mężem mieć minimum dwoje albo i troje:):) Nie ma znaczenia czy ma sie 22 czy 30 czy 35 jak dzidzia ma przyjść to przyjedzie, a jak nie to nie. Mozna sie starać latami w wieku 20-25 lat a można zajść w ciaże od razu po 30-tce na prawde nie ma reguły. Najważniejsze to dbać o siebie- czyli higiena jedzenia, nastawienia i ciała:):)

Gość tyyyyyy35
noj akuzynka wyszka za maz w tamtym roku ma 43 lata na swiwta ma urodzicn clopczyka jest to jej 1 ciaza i wszystko wporzadku, tak jej sie zycie ulozylo:)

Gość Trochę późno zaczynać
starania mając 37 lat.Nadio - Nataszo. Życie zmienia się szybko, może uda się szybciej u Ciebie ustabilizować sytuację. A jeśli chodzi o starania, to mogę nieco "dołączyć". W tym roku kończę 30 lat i zamierzam zacząć starania za 2 lata o trzecie dziecko. Mam dwójkę.

Gość robertttaeuew
sdziwie sie wam skad wy czas znalazlyscie na dzieci w wieku 23-28lat dla mnie to masakra wczesnie skad kase na to gdzie mieszkac co jesc... szok dla mnioe ..