Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggga

Najlepsze teksty na podryw

Polecane posty

Gość njnhjnkkhkhgiua
* nie patrzeć ciągle na cycki i tyłek, nie koniecznie na takich na których mu nie zalerzy dobrze uwodzić np jakieś znajome, skoro nie ma śmiałości będzie lepiej, nie będzie stresu że cie spławi

Gość gggga
Ciekawe uwagi. Będę musiał poćwiczyć. To może przy okazji powiesz jeszcze, a jak jest z tymi dziewczynami na stałe. Tu też jest te 20% szans, czy trudniej jest znaleźć taką na żonę. Jak tu się sprawa ma.

Gość gggga
No tak, ale też chyba trzeba zaczepiać i próbować choć 1 z 5 może będzie zainteresowana. To przecież nie jest tak, że ona spojrzy na mnie a ja na nią i już wiemy że to to. Jak uważasz?

Gość njnhjnkkhkhgiua
Ja nie jestem jakimś żigolakiem, na tej znajomej naprawdę zajebiście mi bardzo zależy, a jej na mnie, ale parą nie jesteśmy, ale wie że zawsze na mnie może liczyć.. i może jak się ogarnie to kto wie, :)

Planowanie tego, co się powie dziewczynie jest sztuczne. Lepiej dostosowywać komplement do sytuacji, żeby brzmiał wiarygodnie.

Gość piczkaxxxxx
"To przecież nie jest tak, że ona spojrzy na mnie a ja na nią i już wiemy że to to." oj jest jest :classic_cool:

Gość gggga
Ja podziwiam osoby, które nie mają jakieś wysokiej aparycji a wyrywają niezły towar. Zawsze mnie ciekawi jak oni to robią.

Gość njnhjnkkhkhgiua
nic ci nie da planowanie jeżeli ona doprowadzi cię do stanu kiedy zaniemówisz, tzn zobaczysz ile macie wspólnego co okażę się podczas rozmowy. planowane teksty to porażka. kobiety śmieją się z tego

Gość gggga
Teraz sylwester i niezła okazja na spotkanie kogoś interesującego. Jak myślisz lepiej trochę się wstawić ii być bardziej śmiałym, czy może nie pić i próbować na trzeźwego okazji?

Gość piczkaxxxxx
jesli planujesz do brzydszych to mozesz byc zayebany w trupa a jak do ładniejszych to pokaz klase :classic_cool:

Gość robrob
"Ale w wymowie przecież nie słychać błędów ortograficznych więc nie przesadzajcie", tak jak już pisano wcześniej, ortograficznych nie słychać, ale: wziełem, poszłem, pociągłem, chłopacy....to już owszem. Jak to mówią: "za każdym razem gdy tak powiesz umiera mały kotek" :) Pozdrawiam i chętnie poczytam o dobrych radach i statystykach

Gość njnhjnkkhkhgiua
po pijaku można aż za bardzo się rozluznić i palnąć jakąś głupote :x

Gość njnhjnkkhkhgiua
piczkaxxxxx :> fajne pseudo:D :P

Gość gggga
Ok jak coś wyrwę to się pochwalę. W sumie to będzie ciężko, bo na imprezie głośno będzie grała muzyka, trudno się dogadać w takich warunkach. Skoro ma być klasa to i postaram się na trzeźwo. z plusów to fakt, że będzie dużo dziewczyn. Wyznaczę sobie limit przynajmniej 6 dziewczyn, do których zagadam. Zobaczymy. Macie jeszcze jakieś rady?

Gość gggga
Improwizacja jak zawsze

Gość njnhjnkkhkhgiua
koleś lekko naj3bany i aż za bardzo sie stara co śmieszne się staje