Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziurawy trampko

Jestem na trzecim roku i prawdopodobnie wylecę ze

Polecane posty

Gość Gacie po przejsciach
Strach sie bac. :) Chyba sam nie wierzysz w swoja zajebistosc. Przestan sie oklamywac. Po zrobieniu papierka jestes takim samym nieudacznikiem jak ktos po zawodowce - z ta roznica, ze ten po zawodowce ma wyuczony zawod i swietlana przyszlosc. Dzisiaj brakuje rak do pracy. W ubieglym roku robilem cala elektryke (od podstaw) w mieszkaniu. Za trzy dni pracy elektryk zawolal 2,5 tys zl. Ty na takie pieniadze bedziesz musial zapierdalac przez poltora miesiaca - zakladajac, ze jakis przyglup da Ci prace (brak doswiadczenia).

Gość Dziurawy trampko
Grupa mogłaby mi w sumie wisieć - nie mamy wspólnych tematów, mamy inne temperamenty. Problem w tym, że przez ten brak kontaktu o wielu rzeczach nie wiem, jestem jakby pomijana. To strasznie frustrujące.

Gość Idź do studenckiego psychologa
Nic nie jest złego, ale jeśli ktoś ma ambicje i możliwości na inną pracę, to moim zdaniem lepiej go w tym wspierać. Poza tym, abstrahując od zarobków, taka praca jest jednak średnio twórcza i satysfakcjonująca (co innego np. stolarka, rozumiem, że ktos moze czerpac z tego duza satysfakcje). Skad w Tobie taka ogromna niechec do osob z wyzszym wyksztalceniem, skad ta radosc z kazdego niepowodzenia?

Gość Dziurawy trampko
Niech każdy żyje tak jak chce i będzie okey.

Zyjemy w kraju w ktorym za ambicje nikt nie placi. W moim 'zakladzie' pracy jest kilku inteligentow po niepublicznych szkolach wyzszych, ktorzy maja problem dobrze sklecic zdanie - prawie tak bardzo jak moj oponent - choc jego o przeblyski intelektualne nawet nie posadzam.

Gość Soap_
tak się składa,że elektrykę w domu sam zakładałem..nie powiesz mi,że założysz sobie uziemienie, nie znając podstaw pomiaru i nie posiadając odpowiedniego ku temu zaświadczenia..tak się składa,że pomimo wykształcenia posiadam fach w ręku..całe życie zapierdala*łem, więc mnie nie pouczaj. Chcesz mnie czymś jeszcze zagiąć? A charakterystyki e-sek znasz? Wiesz którą wybrać i gdzie zastosować, jak trzeba? Programy do projektowania sieci jedno- trój-fazowych znasz? Chcesz mnie jeszcze czymś zagiąć. Czekam gapciu. Dwa i pół kafla? Co to jest.

Jeszcze cos ciekawego potrafisz?

Gość Soap_
nie będę się wywyższał. Sytuacja w kraju jest zjebana, praca jest chujowa. Jak nie weźmiesz sprawy w swoje ręce, to zginiesz. Zgodzisz się ze mną? Ja mogę się zgodzić z Tobą w jednym. Połowa moich znajomych nie zasługuje na ten tytuł. Większosc idzie tam tylko dla papieru, nic nie wynosi, a pozniej są tacy, jak w Twoim zakładzie.