Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna gdańsk.

Zdrada, sytuacja osoby, z którą się zdradza.

Polecane posty

Gość
m6rda widac malo o zyciu wiesz. Znaczy o życiu... O seksie... Nie wiesz jak działa u ludzi. Nie wiesz jak może przyciągnąć. wiem tylko mysle mozgiem nie cipka :) nie wiem dlaczego sie tak szczycicie zdradzaniem i rozpierdalaniem cudzych zwiazzkow? i co ma do tego slub? przeciez bycie z kims to tez obietnica... juz powiedzialam nie jestesmy zwierzetami zeby sie pierdolic z kim popadnie a tobie zycze bycia zdradzana/nym jak tak bardzo to lubisz :)

Gość dssdaaadsads
No dobra, ale jest różnica między życiem w błogiej nieświadomości, a akceptowaniem takich skoków w bok ;) No nic... zrobiło się późno, zbieram zabawki i miłej nocy 🖐️

Gość m6rda
raczej ja porządną przesadnie nie jestem. A na pewno nie kiedyś. Teraz stały związek więc inna rzecz:) akurat z tym zdradzaniem kocham swojego chłopaka i nie chciałabym go zdradzić. Ale silnej woli bardzo nie mam. Będę się starać ale ciężko pewnie będzie oblizac się smakiem za innym chłopakiem. A ja mam takiego faceta który mnie nie zdradzi. Napisze tu za parę lat i rękę dam sobie uciac że do tej pory związek się nie rozpadnie a na pewno nie przez jego zdradę. Nie to że mu ufam bez granicznie czy kocham tak że w każda bzdure uwierze , to też, ale przede wszystkim trafiłam na takiego człowieka który swojego zdania trzyma się jak świętości... Serio... Dziwię się mu czasem

Gość m6rda
Ciągłych skoków w bok to i ja bym nie zaakceptowała:) dobranoc:*

Gość EveryDayIsSayOfMyLife
bazienka takasmadra? to czemu chcesz rozwalić zwiazek swojego exa? jakies magie stosujesz, czary rytuały? :o taka chcesz byc świeta kłamczucho????

Gość dziewczyna, gdansk
Ha! I macie wszystkie mądralińskie, które mnie tak wyzywały. Chłopak chce być ze mną. ;-) Nie oceniać ludzi po jednym poście. Ave!

Gość naiwnabylam
nie wesoła

dssd itd.,nie uważasz, że trochę za bardzo dziewczynie jeździsz? Zauroczyła się i nie potrafi sobie z tym poradzić. Nie koniecznie trzeba od razu ją wyzywać. Popełniła błąd- masz rację-ale można jej to w jakiś kulturalny sposób napisać. Z tego co piszesz wnioskuje,że jesteś inteligentnym i mądrym człowiekiem. Możesz więc napisać to w bardziej cywilizowanym języku:). A autorka przekona się, że krzywdząc innych nigdy nie uda jej się zbudować szczęścia. Przykre jest to, że robi to w pełni świadomie.Ale każdy jest kowalem własnego losu.

Gość niee wazne o co choodzi
aha ...

Ja bym się tak nie cieszyła na Twoim miejscu. Zdradzał z Tobą więc może zdradzić i Ciebie. Podziwiam za odwagę i wiarę, że będzie Ci wierny. Ja nie umiałabym zaufać komuś kto tak się zachowywał. Przecież jej też mówił, że ja kocha. Życzę powodzenia i mimo wszystko nie skończenia jak dziewczyna,która skrzywdziliście.

Mam problem z moim narzeczonym... Od 4 miesiecy mieszkamy razem od 3 lat jestesmy razem za 2 tygodnie mam termin porodu ale zauwazylam ostatnio ze jest bardzo "aktywny" na portalu spolecznosciowym (fotka.pl) . Weszłam na jego konto i pisze z innymi dziewczynami ze woli je odemnie, chce sie z nimi spotykac, daje im swoj numer telefonu... Rozmawialm z Nim o tym ale On odpowiada ze to nie zdrada i nic sobie z tego nie robi.. do mnie jest agresywny nie pokazuje mi juz ze mnie kocha nie mowi mi tego... Mam dopiero 18 lat i nie chce podejmowac zadnej decyzji ktorej bym zalowala.. POMOCY!!!