Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vamphireczka

Chłopak studniówka

Polecane posty

Gość Vamphireczka

Witam! Mam taki problem: wybieram się ze swoim chłopakiem na studniówkę i zupełnie nie wiem co zrobić w sprawie jego ubioru. Wiem, że powinien być garnitur, ale niestety nie posiada żadnego. Zakup nie wchodzi w grę bo trochę cienko z pieniędzmi, prawo jazdy, studia itd. Proponował, że ubierze spodnie w kant (które ma) i zwykłą białą koszulę. Ale czy nie będzie to dziwne? W jaki sposób tanio wyszykować go na tą imprezę, tak by nie wyglądał zbyt nietypowo? Druga sprawa; mój chłopak to metal, ma włosy do połowy pleców i w związku z tym mam pytanie: powinien je spiąć czy zostawić rozpuszczone (takie o wieele bardziej mu pasują) Proszę o poważne odpowiedzi i z góry dziękuję :)

Gość Vamphireczka
Własnie z tym tez nie bardzo, bo jest wysoki i nie ma zbytnio znajomych swojej postury, gdyby pozyczyl od nich garnitur, rekawy i nogawki bylyby o wieele za krotkie

Gość gość
Polecam bardzo fajną wypozyczalnie w Krakowie. Bylam z synem i widziałam bardzo fajne garnitury. Chcemy się trochę wylamac ze schematu pt. zwykly czarny czy granatowy garnitur i postawić na cos bardziej oryginalnego. W końcu to młody chłopak. https://plus.google.com/+Galeriamody%C5%9BlubnejiwizytowejKr%C4%85k%C3%B3w/about