Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardian4

Czy w ciągu 8 miesięcy można dorosnąć? W jaki sposób?

Polecane posty

Gość ardian4

Jestem idiotą i każdy mnie za takiego uważa i nie to nie jest dystans do siebie, obiektywnie tak właśnie jest. Uchodzę za pasożyta, nieroba, ciągle to słyszę od ojca, obawiam się, że rodzice mogą mnie wywalić z domu, na razie jest spokój, ale już wiele razy mówiłem im, że do podjęcia pracy nie jestem gotowy i jak chcą, żebym się usamodzielnił powinni zrozumieć, że nie zawsze w życiu jest tak cacy i że powodów niekontynuowania nauki może być co najmniej kilka. Wcale nie czuję się leniem, porzuciłem szkołe w wieku 18 (teraz mam 22) i nawet średniego nie mam. Mam tylko gimnazjum skończone, nigdy też nie pracowałem i nie jestem zarejestrowany jako bezrobotny. Do września 2012 chcę się gruntownie zmienić, stać się inteligentnym, ale nie wiem od czego zacząć. Nikogo nie znam, by pomógł.

Gość hostel czy tak może być ?
szukaj narazie pracy fizycznej ,spadnie śnieg odśnieżanie ,od drugiego semestru tj luty zaocznie do LO , ogólnie praca praca praca , nie czarujmy się -fizyczna . Zero piw i jarania .Powodzenia ! pierwszy krok już zrobiłeś uświadamiając sobie że trzeba coś zmienić.:)

Gość ardian4
Fizyczna praca odpada. Miałem raczej inne wyobrażenie względem siebie, chcę pracować, ale nad sobą!

Gość ardian4
Skąd ta pewność ,że jestem pasożytem?? Jak na razie nie miałem okazji sprawdzić się, może zdołałbym, nie jestem jednak na tym etapie, by myśleć o pracy. Inni z natury są mądrzy, więc ja tez sila rzeczy, a juz na pewno jestem zdania, że mógłbym taki być. Liczyłem wiec na to, że wewnętrznie dam radę się zmienić, ale właśnie nie wiem jak. Doradźcie coś. Mam najwyżej parę miesięcy, a nie chcę się wyprowadzać, myślicie pewnie, że bujam sie po miescie z innymi, tak nie jest, ludzie dawno sie odsunęli ode mnie i zawsze odstawałem :(

Gość moijvpvv
SŁuchajcie, ten debil to naprawdę DEBIL, podnieca się wpisując tu od miesięcy ten sam chory post, jakis czas temu reklamował sie pedałom, że spotka się z każdym za kasę, chciał sprzedawać nerkę, wiecej takich pomysłów ma. Nie dajcie się wkręcać.

Gość ardian4
Mylisz mnie z kimś, nie jestem żadnym prowokatorem. Chcę po prostu zmądrzeć jakoś ale jak :(