Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładna i młoda

Kobiety mnie nie lubią, bo jestem ładna?!

Polecane posty

Gość Ładna i młoda

Faceci przeciwnie. Zauważyłam, że kobiety odnoszą się do mnie z dystansem, niechętnie informują o jakichś wyjściach po pracy, raczej współpracują gdy muszą, bo sytuacja w pracy tego wymaga. Z mężczyznami mam zdecydowanie lepszy kontakt... Czy to mozliwe, żeby uroda i umiejętność zaprezentowania się z dobrej strony (staranny naturalny makijaż, eleganckie i seksowne stroje) tak bardzo wpływały na inne kobiety w moim otoczeniu?

Gość prawda świąteczna
tak, to możliwe. laski są zazdrosne i boją się ciebie. wiem to, bo sama tak robię. a facetom się podobasz i schlebia im, że taka laska jak ty kumpluje się z nimi.

Gość Ewelina930ppp
Oj to jest bardzo mozliwe,do tego dochodzi krzywe patrzenie, usmieszki, obgadywanie znam to:)

Gość Ładna i młoda
Do Gites - naturalny makijaż ma na celu podkreślenie atutów urody, nie powoduje efektu przerysowania, nie wygląda się jak plastik fantastic :).

Gość Maleńka.
poprostu są zazdrosne. . .

Aha. Dziękuję za wzbogacenie mojej wiedzy o tę jakże użyteczną informację. Czemu się dziwisz? Zawsze są dwie strony medalu. Jesteś dla innych kobiet konkurencją co dowodzi, że ludzie myślą jednak narządami płciowymi...nie wyłączając Ciebie no bo niby po co się seksownie ubierasz i itd;)

Gość Ewelina930ppp
Nie przejmuj sie tym

nie da się być zawsze lubianą przez wszystkich. Im większe wrażenie robimy na innych ludziach, tym większa zawiść a często i nienawiść nas dotyka.

W zasadzie to myślę, że dobrze zdajesz sobie sprawę z tego co się dzieje:D...Tylko tak Cię naszło na przechwałki;)

Gość sdfghjsxdfghjk,
faktycznie to smutna rzeczywistość kiedy jesteś przez ubiór czy wygląd od razu z góry żle oceniana .....

Gość Ładna i młoda
Dziwne pytanie czemu się seksownie ubieram.... Jestem młoda, mam ładną figurę i lubię podkreślać talię i biodra czy nogi.... lub długą szyję.... nie widzę nic niestosownego w czerpaniu radości z modowych inspiracji dla podkreślania części ciała, które lubię.

Gość Ładna i młoda
Gites nie o przechwałki chodzi. Naprawdę chciałabym mieć lepszy kontakt z koleżankami. Ale czy to powód żeby się zaniedbać, zapuścić odrosty i chodzić w obszernych bluzach? :)

Gość Ładna i młoda
zresztą nie po to robiłam sobie tyle operacji plastycznych, żeby teraz nie pokazywać czego się da (tam gdzie nie widać szwów).

Gość nic bardziej madrego
poniewaz one sa zazdrosne o oglądajacych sie facetów

Gość horrorman
Badz soba i nie zabiegaj o nie bo nie warto

No niestety. Albo manifestujesz swoją seksualność co jest wyzwaniem dla innych samic, albo okazujesz, że ważniejsze są dla Ciebie koleżanki niż ewentualna ilość wzwodów na Twój widok:P Zresztą ja tam nie wiem jak tam z wami kobietami jest. Wśród chłopaków jeżeli Jakiś znajomy odstawia się jak na wesele to raczej wiadomo, że nie wybieramy się na piwo i pogwarki tylko żeby wyrwać dupe do pierdolenia;) Musisz byc elastyczna:P

Gość hshshshsh
Boją się Ciebie, ja też bym się bała, jeszcze jak jestes taka pewna siebie i przekonana,że najpiękniejsza, to też niebezpieczna dla nich, bo masz takie wyobrażenie ,że urodą się wszytsko załatwi i jest ważna, więc boją się, że nie będziesz miała skrupułów żeby załatwić ich mężów.

Gość hshshshsh
A wiesz czemu się boją? Bo faceci są pojebani, nie mają do nich zaufania, i wiedzą, że są chuja warci i że polecieli by za Twoim piernięciem na księżyc i olali żony, bo myślą fiutem a nie głową!

Gość prawda świąteczna
ost. komentarz- true.

Właśnie, jeśli kobieta jest zbyt pewna siebie, co imponuje większości mężczyzn, to nie podoba się większości kobiet. Ja np. nie lubię takich zbyt pewnych siebie dziuń,bo wiadomo,że taka, jest w stanie posunąć się daleko.

Gość prawda świąteczna
ten z 2:14

Gość Ewelina930ppp
Najlepiej to chodzic w worku na smieci!!!mnie to strasznie takie cos wkurza np w szkole.Chodze do liceum zaocznie dla doroslych mam 18lat np jak sie ubralam ostatnio do szkoly;bluzka z duzym dekoltem obcisla na to sweterek obcisly z guzilami zapielam tylko na jeden guzil pod biustem spodnie rurki i szpilki 12cm i dodatki np duzy zegarek a jestem atrakcyjna ladna zadbana to chlopakow duzo podrywa w szkole byle gdzie a dziewczyny krzywo patrza glupie uwagi.A moj tylko sie wkurza jak na ulicy sie ogladaja na telefon eski przychodza z zaproszeniami w rozne miejsca;-)

Gość hshshshsh
no Ewelina Tobie to wyraźnie odpowiada, więc w czy rzecz?

Gość wesdfghjsxdfghjk,
taa w worku.Worek jak worek ,ale o figurę trzaba dbać

Gość prawda świąteczna
dziecko, my tutaj o kobietach rozmawiamy, a nie o małolatach. :o teraz wszystkie nastolatki tak samo ładne są, szczupłe i długowłose. chodza n szpilkach i malują paznokcie, myślą,że są modne i wiele o życiu wiedzą. :o

Cóż można powiedzieć. Współczuje wam o pięknem skrzywdzone przez los. Napiętnowane i prześladowane. Z pewnością oddałybyście wszystko by być szarymi myszkami i mieć mnóstwo koleżanek. Prawda jest taka, że sprawia wam przyjemność zazdrość i zawistne spojrzenia innych kobiet....i dlatego właśnie powstał ten temat:P

Tylko kobiety potrafią być tak obłudne: Nie dość, że wychodzą na skromne i niewinne, to jeszcze w pośredni sposób nie używając przechwałek podkreślają swoją przewagę nad innymi:D:D

Gość hshshshsh
Zgadzam się z Tobą Gites chociaż jestem kobietą, i powiem Ci jeszcze ,że ta laska teraz puszy się z dumy, że jest taka piękna i biedna i że wszyscy się teraz nad tym rozwodzą. To przyszła odbijaczka mężów, bo jest taka biedna, bo jest taka piękna i faceci na nią tak strasznie lecą i ma samych kolegów. oj biedactwo!