Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KD88kasanraaad

MAM 30 LAT A CZUJE SIE JAK NASTOLATKA ALBO NAWET JAK DZIECKO CZY KTOS TAK MA???

Polecane posty

Gość Ja mam 33 i czuje sie jak
A jesli mnie nie zostawi i nie kopnie w tylek i bedziemy wiesc szczesliwe, ciekawe zycie, to zaplujesz sie z zazdrosci, prawda?

Gość dsfsdgdfgfhfg
dziwkom nie zazdroszczę, moge co najwyzej zazdroscic Żonom, a nie dupodajkom na kocią łapę, takie dziwki wywolują we mnie obrzydzenie ;)

chce tylko napisac,ze w dzisiejszych czasah facet nie chce czekac do slubu (no niestety wiekszosc mysli wackiem i tyle) a jak dziewczyna chce czekac do slubu to facet ja zostawia ,znam pare takich przypadkow . pozatym dzisiejsze spoleczenstwo jest wypaczone i dla niektorych nie liczy sie papier tylko dupsko .a co do zuzycia to facet tak samo sie zuzywa jak i kobieta -potem nie chce mu stawac bo sie starzeje i tez jest za stary .czas nie stoi w miejscu ani dla kobiety ani dla meszczyzny !!!

Gość dsfsdgdfgfhfg
masz racje ale jak nie cche czekac do slubu to od razu widac ze to zwykly ruchacz i tym samym: baj baj 🖐️

Gość dsfsdgdfgfhfg
jeszcze dodam ze dla facetow jednak czas plynie inaczej, bo np. taki 45 latek jest atrakcyjny nawet dla 20-30latki jesli dobrze zarabia i nie zapuscil sie... no a 45 letnia kobieta to juz niestety nie wzbudza raczej pożadania... wiec faceci maja lepiej pod tym względem, oni sobie zawsze kogos znajdą, no a akobiety powinny sie szanowac po prostu wtedy beda mialy wieksza wartosc w oczach mezczyzny i beda bardziej taką szanowac. no a jak mozna szanowac taka szmatę co 10 lat daje dupska bez slubu??? gdzie tu powod do szacunku do takiej? zwykla dupodajka jakich miliony, niczym sie nie wyroznia i facet to widzi i jak sie znudzi to kop w tylek i szuka mlodszej i znajdzie sobie jakąś. no a taka zużyta 30 latka czy znajdzie kogos wartosciowego? watpie

Gość ja mam 31 lat
i dla mnie to już koniec życia, nei mma rodziny i wiem że nie bede mieć nigdy bo jestem już za stara na to,

Gość jadem plują oj plują
Widać że niektóre z Was nie zaznały nigdy czułości i troski ze strony mężczyzny i plują okropnym jadem.Chyba to jest normalne że face powiedzmy wieku ok 30 lat nie będzie chciał czekać z seksem rok czasu.Jasne zmuszać się nie ma co,ale jak kobieta też tego chce to co ma przetrzymywać siebie i jego dla zasady:D. Takie życie że ludzie czasem się rozstają w tym małżeństwa(do do tej pani co pisze,że gardzi kobietami w nieformalnych związkach). Obudź się kobieto,żaden ślub niczego ci nie zagwarantuje.

Gość dsfsdgdfgfhfg
nie chodzi o gwarancje przyglupie ale o szacunek do siebie... znam takich co maja 30 lat i mogą czekac z seksem bo kochają kobiete wiec nie genaralizuj, nie dla kazdego wszystko kreci sie wokol DVPY, widocznie ciebie nikt nigdy tak nie kochal zeby czekac... wspolczuje ci zatem

sama jesteś przygłupem:D chyba dla ciebie wszystko kręci si kolo duuupy:P

nie musisz mi współczuć bo ja się świetnie czuje w swojej skórze i ze swoimi wyborami odnośnie mężczyzn i nie tylko :).A tobie frustracja życiowa padła mocno na szare komórki.

Ja jestem mama i uważam że nie każda kobieta powinna mieć dzieci. Każdy ma inne piorytety,jedne kobiety czuja się spełnione w małżeństwie wychowując dzieci,a inne wolą niezależność,kariere i beztroskę. Piszecie że nie chcecie mieć dzieci,ale co będzie jak wpadniecie?

Zapewniam Cie, ze nawet jesli bedziesz sie "szanowac" (celowo cudzyslow) i wyjdziesz za maz (widze, ze to chyba cel Twojego zycia), nie oznacza to, ze za 10, 20, 30lat Twoj maz nie odejdzie czy nie umrze. A zapewniam, ze potencjalni adoratorzy nie beda wiedzieli czy sie "szanowalas" i beda mieli to raczej "gdzies". Mysle tez, ze masz bardzo malo sympatyczne podejscie do zycia i wcale nie watpie, ze TY jako 30 - 45 rzeczywiscie nie bedziesz wzbudzac pozadania, tak jak to sugerujesz kobietom po 30. I rzeczywiscie nie bedziesz miala wtedy powodzenia. Ale ja na szczescie nie jestem Toba ;-) Jestem i zamierzam byc szczesliwa.

ale niektóre mężatki co wybrały życie z mężem i dziećmi sa tak wulgarne że ludzkie pojęcie przechodzi :O piszą cały czas o dupsku, że nie daja dupska za darmo, że maja slub a te które nie chcą slubu to dają dupska za darmo , a wolne smieja się z mezatek że daja dupska na zawołanie ludzie opanujcie się to wasze handlowanie tzw dupskiem jest żałosne a mężatki osiągające ślub dzięki dupsku to sory ale dla mnie to jak prostytucja powiedzenie "nie daję dupska za darmo" niedobrze się robi :O

Gość ghhuii38
ja mam 38 ani mezaq ani slubu nic.. mam faceta ale nie planujemy i nam tak dobrze jest, ludzie juz nawet nie pytaja o to ale kiedys dawali mi do wiwatu, ja juz sie nie tlumacze nikomu, a jesli ktos zapyta mowie a gdzie jest napisana ze dzieci trzeba miec??

ja np wole byc sama czy to sie komus podoba czy nie -mialam kiedys chlopaka (nie jednego zreszta) zwiazek to dla mnie meczarnia ! chyba jestem wolnym czlowiekiem .Byc moze za pare lat mis ie to zmieni a byc moze nie ale poki co wole byc sama.Nie lubie jak mi chlop mruczy i steka nad uchem ,mizdrzy sie i tylko by sie bzykal.i wcale moj wybur nie jest ze wzgledu na kariere czy pieniadze czy cos innego ,byc moze ze to moja natura....kazdy zyje jak chce i ma do tego prawo.

ja dla przykładu mieszkam sama i nie chce mieszkać z facetem to mój wybór, na powodzenie nie narzekam gdybym chciała wyszłabym za mąż już dawno mieszkałam kiedyś z facetem i niestety nie pasuje mi to myślałam że mi to minie ale nie jestem szczęśliwa z takim życiem

Jesli wpadne, to urodze i wychowamy. Ale poki co staramy sie nie wpasc i swietnie nam to idzie.

Gość gość
dsfsdgdfgfhfg przeczytałam kilka Twoich wypowiedzi, strach się bać. Trzeba tylko modlić się o to by na swojej drodze nie spotkać, tak nietolerancyjnych ludzi jak Ty. A dobre rady zachowaj może dla swoich bliskich, jak sobie na to pozwolą. Myślę, że czasem warto ugryźć się w język aby poszanować czyjeś uczucia. Tym bardziej, że nie znasz osoby na temat, której się wypowiadasz, nie znasz jej całej historii. Ludzie piszą tutaj aby się wygadać...a zostają naznaczeni mianem "dupodajek" INTERNET TO ZŁO przez takich ludzi jak Ty. Ale chyba dla Ciebie jedyna możliwość aby się wyżyć bo w realnym życiu nikt by nie prowadził z Tobą konwersacji na takim poziomie. Przerażające jest to, że takich ludzi jak Ty zapewne jest cała masa. Współczuje.

Gość gość
to normalnie sie tak czuc i wtedy fajnie jest :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
dsfsdgdfgfhfg jeszcze jedno z takimi poglądami - lepiej żebyś to Ty dzieci nie miał ! :) Lepiej dla ludzkości, uwierz !

Gość gość
nie ważne ile ma się lat i w jakim momencie jest się życia, jeśli jesteś szczęśliwa a w okół siebie masz szanujące Cie i kochające osoby, to jest życiowy sukces, i nie trzeba mieścić się w "społeczne ramy" i spełniać oczekiwania ludzi którzy mówią, ze wypada, nie wypada, życie jest chwilą. Myślę ze fajnie jest być tak naprawdę szczęśliwym choćby przez kilka chwil idąc pod prąd, niż spędzić życie spokojnie ale dostosowując się do czyiś wymogów.