Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubiduubi

Hej Kochani, jakie macie plany sylwestrowe? W co się ubieracie, jak malujecie,

Polecane posty

Gość hubiduubi

co będziecie jedli i pili, dokąd idziecie? Piszcie, aby jakoś pozytywnie przetrwać ten pracujący tydzień :)

Gość lola22zślaska
w domu. bede pic % ub3iowre sie po domowemu

No ja siedzę w domu....Mam małego synka którego nie mam komu zostawić - rodzicom kazałam wyjść w ten wieczór bo koczują w domu na codzień- niech dziadkowie tez się rozerwą:P

Gość hubiduubi
No ja też w domu, tyle, że z przyjaciółmi :) W sumie będzie 8 osób, zastanawiam się nad tym, co ubrać, co zrobić do jedzenia i czekam na inspirację od was :D

Gość ewewqqweewq
Dzięki Bogu zostaję w domu!

No jak domówka ale będą goście to możesz się wystroić:DTo jedyny taki wieczór w roku:) Przygotyj lekkostrawne,szybkie dania i "odrobinkę"alkoholu:PNajlepiej w różnych wariantach żeby każdy znalazł coś dla siebie;)

Gość ewewqqweewq
"To jedyny taki wieczór w roku " Jedyny? Ja bawię się caly rok :p

ewewqqweewq hehehe:DRozrywkowy człowiek z ciebie:D No to napiszę tak:Stary rok żegna się raz w roku:P

Gość pappapappa
nie ejstem rozrywkowa, ale chetnie bym z kims pobyla w ten dzien tak a tak w domu jak od lat

Gość ewewqqweewq
Adalis, ja po prostu nie lubię Sylwestra, całej tej spint wokół niego :) I jakoś nie podnieca mnie fakt, że witamy Nowy, starszy rok :P Na wyjścia mam pozostałe 364 dni, a w ten jeden dzień nie mogę nawet złapać taksówki :O Dlatego nie, dziękuję. A przesądy typu "jaki Nowy Rok, taki cały rok" mnie śmieszą :D Ale cóż, mój przynajmniej będzie spokojny ;)

Gość ewewqqweewq
spiny* wokół niego

Ciekawe powiedzonko - nie słyszałam:PU mnie się mówi jaka wigilia taki cały rok:P

Gość mi mała z domu
pracujacy tydzień? ja tam mam wolne do 3 stycznia:P a od 7 stycznia urlop 10-dniowy żyć nie umierać:D

Gość odpowiadam naa pytanie
W domu, założę cos nowego i wygodnego, jak co roku kupię wypasioną megaseksi bieliznę. Zrobię kilka sałatek, jakieś 2 dania na ciepło, na pewno dobre mięsko, frytki, chipsy. A do picia winko, mój piwko.

Gość hmm sylwester w domku
Ja też w domku, ale sama ze swoim mężczyzną. Posiedzimy sobie troszkę, coś zjemy, wypijamy. Nie będzie balowac, poczekamy do 12, a potem do łóżeczka:)

Gość zcxcxzczx
"wypasioną megaseksi bieliznę" To super, pod warunkiem, że masz ok ciało. Inaczej to pieniądze wyrzucone w błoto :)

Nie musi być idealne ciało wystarczy kochający mąż, dla którego zawsze się będzie piękną nawet bez idealnego ciała:)

Gość zcxcxzczx
Wmawiajcie sobie dalej ;)

Ja nic sobie nie wmawiam znam prawdę:) to mój pierwszy sylwester taki sam na sam z moim M dlatego bardzo się cieszę. Zawsze gdzieś wychodziliśmy, ale teraz marzymy o takim spokojnym sylwestrze sam na sam. Też się zastanawiam co przygotować na kolację.

idę do knajpy na bal przebierańców ze znajomymi zapowiada się dobra zabawa. mam zamiar przebrać się za myszkę mini bo temat postacie z bajek :)

Gość odpowiadam naa pytanie
Co za bzdura z tym idealnym ciałem ;)

Gość Marakuja84
A ja na Sylwestra wyjezdzam w Bieszczady. Sniegu nie ma ale pogoda jest jak najbardziej sprzyjajaca spacerom a impreza sylwestrowa w hotelu Perła Bieszczadów zapowiada sie atrakcyjnie.