Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

znowu spedzilem wigilie sam bez narzeczonej co o tym sadzicie

Polecane posty

spotykam sie z narzeczona od 3 lat jest w 7 miesiacu ciazy mieszkamy razem ale swieta spedzamy przewaznie odziellnie .Powod ja nie odzywam sie z jej rodzicami rodzicami ja nigdy nie poznalem jej rodziny .Zaczyna mnie to strasznie meczyc chce chyba odejsc .Narzeczona jest zaproszona do mojej mamy na wigilie ale oczywiscie jade sam do rodziny bo ona jedzie do swoiej uwazam ze powinna pojechac ze mna .Juz to widze rodziny zdziwienie i pytania gdzie jest twoja kobieta na oczach jak przyjada sam .Naiblizsza rodzina wie jaka jest sytuacja a inni beda wypytywac

w awanturze powiedzialem zeby spiepszala do swoiej mamy ponioslo mnie .Wieczorem przyjechala zabrala swoje rzeczy i sie wyprowadziła.Teraz mi pisze esemesy o tresci .Ze niczym nie zawinila ze przeprowadzila sie do mnie ze dzielila ze mna kazda minutre ze miala mi urodzic syna bylaby rodzina .Nie chcialem tego wiec nie dzwon. Nastepne esy,, ze nigdy nie wroce ze sk**wysyn ze mnie Ze winie siebie a sam do bledu nie umiem przyznac ze moge zdechnac ,ze kawal szmaty jestem ,ze mam wiele wspolnego ze swoim ojcem( nigdy go nie znała bo juz od 13 lat nie zyje)Ze na miejscu moiej matki wstydilabym sie ze takiego syna wydala na swiat .Ze ja nigdy nie bede dobrym ojcem ze mam to po swoim .Ze zaluje ze bedzie miec dziecko ze mna . Ostatnie 3 miesiace sie nie widzielismy bo byly klotnie przez telefon i nie bylismy razem .Moia mam chciala do niej dzwonic ja jej powiedzialem zeby nie wydzwaniala ze to nasz problem a ona teraz twierdzi że od moiej matki nie uslyszala dobrego slowa ze nie zainteresowala sie swoim wnukiem że my jestesmy fałszywi .Napisala esa ze myslales ze polece tam zu smiechem(uwazam ze powinna z szacunkiem bo mieszkala u mojej mamy kilka miesiecy i nic ja nie obchodzilo typu oplaty jedzenie sprzatanie .Nie wiem czy jej cos odpisywac czy sobie darowac

Gość magda 22 latkaaaa
nie odpisuj nic,ona teraz się tylko nakręca ,nie rób z siebie kretyna i siedz cicho.Powinna z tobą jechac do twoich rodziców, nie musi co roku być u swoich a skoro jest twoją narzeczoną i to jeszcze w ciązy to według mnie si ę tylko ośmiesza.Nie daj się tak traktować