Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ghhhhdfgj

Jednak katastrofa w Smolensku to zamach!!!

Polecane posty

Go艣膰 ghhhhdfgj

Samolot stracil skrzydlo 26 m nad ziemia,na nagraniu slychac w tym czasie przerazenie,krzyki ludzi.Wiadome tez ze samolot nie uderzyl o zadne drzewa,rosjanie scieli je!!!Bez powodu rosja nie zezlomowala wraku.Ja od samego poczatku jestem zwolennikiem zamachu nie wypadku ani teori spiskowych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ghhhhdfgj
szczeze to przez dlugi czas nie czytalem o Smolensku ale czasem warto powrocic to tego tematu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obudz sie 2
wracac?po co? mecza mnie spekulacje i domniemania. Udowodnia komus wine to niech wtedy sie wypowiadaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghhhhdfgj
a co chcesz po takim czasie udawadniac?Prawnie i medialnie wygra strona silniejsza co ma kase i wladze czyli Rosja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dym nad samolotem
i tam nie by艂o drzew, tylko dosadzili po katastrofie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghhhhdfgj
dla mnie osobiscie dowodem jest same zachowanie rosjan dowody tez sa choc jest ich duzo to czesto niekiedy je wyjasnic a tych najwazniejszych najtrudniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie widz臋 tam Dumbo
To by艂o wiadomo ju偶 10.04.2010, kiedy tusk sobie jaja z ludzi robi艂, 艣mia艂 sie z ofiar i szydzi艂 z kolegami z jad膮cego Jaros艂awa, odda艂 spraw臋 ruskim putinowskim i zezwoli艂 na okradanie tego terenu, nie ogrodzi艂 go, nie chcia艂 mi臋dzynarodowej komisji, by to zbafda艂a i do tej pory nie poprosi艂 Amerykan贸w o zdj臋cia satelitarne. Dosta艂 od Putina w艂adz臋 i mo偶liwo艣膰 placenia za gaz przez najbli偶sze 35 lat, w zamian za zamach. Tych, co prze偶yli, dobili. Ofiary dzwoni艂y do rodzin i widziano ocalal艂ych, to najlepszy dow贸d, za艣 oszustwa prokuratury - para prokuratury rosyjskiej by艂y tak kol膮ce w oczy, 偶e szok. No i co? Tusk ma to gdzie艣, oby by艂 u w艂adzy i nas dalej rypa艂. Mamy coraz gorzej, cho膰 to wcale nie jest konieczne i przes膮dzone, po prostu czego si臋 spodziewa膰 po potomku Folksdojcza i agencie KGB? k艂amstw, oszustw i brni臋cia do w艂adzy - po trupach... My艣licie, 偶e on teraz co艣 zrobi? W膮tpi臋 - wy艣mieje rodizny ofiar i nas wszystkich i powie, 偶e jest dobrze, fantastycznie, rodzinom ofiar chodzi o kas臋, nam te偶 - tylko jemu nie chodzi o kas臋. W og贸le. Oleje to i wy艣mieje nas globalnie po raz enty, jak to ma w zwyczaju - w 艣wiecie nas wy艣miewa, w Polsce nazywa sw贸j elektorat g艂upkami - g艂upi lud i tak to kupi. Dop贸ki tak, jak Rosjanie nie wyjdziemy na ulkice, to taki Tusk czy Putin b臋d膮 nas tyra膰 jeszcze do 艣mierci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghhhhdfgj
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase w tym wypadku takze o wladze.Gazociag,polityka w sprawie Gruzji czy Ukrainy.Tusk nie ingeruje w polityke Ukrainy jest taka dupa wolowa.Po smierci Polskiego Prezydenta znow rosjanie rzadza na Ukrainie a Tymoszenko ma klopoty.

Udost臋pnij ten post

Dok艂adnie - kasa, w艂adza, a cierpi膮 na tym rodziny ofiar i ca艂e nasze spo艂ecze艅stwo. Takie cudowne umowy gazowe, mamy gaz 艂upkowy, dostep do morza by艂, a teraz: gaz drogi, gaz 艂upkowy p贸jdzie do ruskich putinowskich, bo wykupili akcje LOTOSu, a dost臋p do morza b臋dzie tylko taki, 偶eby promem sobie mo偶na by艂o pop艂ywa膰, a towary b臋d膮 transportowane za grub膮 kas臋 l膮dem. No i kt贸r臋dy z Chin do nas dotr膮? Przez Rosj臋. Zdrajcy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DruidMorales
Im dalej od katastrofy tym wi臋cej teorii spiskowych .. b臋dzie jak ze 艣mierci膮 艢wierczewskiego na Giblartarze. Grupa trzymaj膮ca w艂adz臋 robi niez艂y interes na Smole艅sku .. ci wszyscy eksperci nie pracuj膮 za darmo, ale ci膮gn膮 s艂uszn膮 got贸wk臋 z pieni臋dzy podatnik贸w. Nawet je艣li to by艂 zamach to nie powinni艣my si臋 nad tym rozczula膰, bo ruscy (czy kto tam sta艂 za zamachem) tylko chc膮 u艣pi膰 nasz膮 czujno艣膰. Mamy wi臋ksze problemy .. Kryzys ekonomiczny, energetyczny i spo艂eczny. Nadesz艂y chude lata i musimy m膮drze gospodarowa膰 got贸wk膮, a nie trwoni膰 j膮 na smole艅skie ekspertyzy nie wnosz膮ce nic do poprawy sytuacji na rynku pracy.

Udost臋pnij ten post

Druidzie mylisz si臋 - trzeba to rozliczy膰, a Rosja musi nam zap艂acic odszkodowania i o to biega艂o - mie膰 wszystko, ograbi膰 Polsk臋, 偶eby potem taki, jak Tusk czy Ty wmawiali, ze rzekomo mamy wi臋ksze problemy, bo kryzys itp. a sk膮d sie ten kryzys w polsce wzi膮艂? Znasz cho膰 troch臋 ekonomi臋? Wiesz, 偶e Polska mog艂a sobie radzic coraz lepiej, ale tragiczne decyzje Tuska to zmieni艂y? Udajesz, e nie. Doucz si臋, podowiaduj z dziedziny ekonomii, porozmawiaj z doktorami ekonomi, to ci臋 u艣wiadomi膮. A zamach trzeba rozliczy膰!!! Ty nie musisz tego chcie膰, jednak nasze spo艂ecze艅stwo tego oczekuje i tak si臋 stanie! Takze tkwij sobie w swoim letargu i zak艂manym swiatku, a my Polacy z honorem zadbamy o to by ta sprawa zosta艂a rozliczona!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie by艂o 偶adnego
zamachu!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chamska orange
Sk膮d wiesz, 偶e to s膮 bzdury? Olejnikowa straszy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo wiem troch臋 o 艣wiecie kt贸ry mnie otacza. St膮d wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeee a moze mi odpowiecie
kto z ocalalych dzwonil do rodziny??? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamach czy nie
www.zamach.eu

Udost臋pnij ten post

najlepiej drwi膰 i udawa膰, 偶e nic si臋 nie sta艂o, bo jeszcze wojenka bedzie... Ludzie, mamy wiek, kt贸ry mamy i takie sprawy to si臋 za艂atwia formalnie i powinny byc odszkodowania i naznaczenie zamachowc贸w. Proste. tylko czy Tusk cokolwiek zrobi w tym kierunku? Pewnie nie. Wie, 偶e to by艂 zamach, bo najprawdopodobniej jest wsp贸艂winny. Po co mia艂by si臋 wydawa膰 w r臋ce wymiaru sprawiedliwo艣ci? To by艂by samob贸j. Dop贸ki Tusk nie zabierze Wam wszystkiego na co charowali艣cie, nie pojmiecie tego i przesta艅cie truchle膰 przed wychodzeniem na ulic臋. Na Tuska patrzy 艣wiat, wi臋c tak jak Jaruzela zrobi膰 nie mo偶e. Protestuj膮cych nie naka偶e rozstrzeliwa膰. Popatrzcie na to - nawet Rosjanie prostestuj膮, a my w letargu? Nie do poj臋cia. A demonstracje Polak贸w patriot贸w wy艣miewane i szkalowane - czy偶by re偶im gorszy ni偶 za komuny? Odszkodowania teraz, a nie gdybanie. Proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic nie 艣wiadczy za tym, 偶eby to by艂 zamach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"A demonstracje Polak贸w patriot贸w wy艣miewane i szkalowane - czy偶by re偶im gorszy ni偶 za komuny?"Nie masz poj臋cia o czym piszesz...:D

Udost臋pnij ten post

jakikolwiek temat z Has艂em: SMOLE艃SK i macie 100% pewno艣ci ze pojawi sie jedyny , naczelny expert Kafe, Shatyn i nie zostawi na waszych spiskowych teoriach suchej nitki on na pewno musi mie膰 pagera kt贸ry powiadamia go zawsze gdy pojawi si臋 jakikolwiek w膮tek o zamachu w Smole艅sku :)

Udost臋pnij ten post

Shatyn Nic nie 艣wiadczy za tym, 偶eby to by艂 zamach... Przecie偶 Ty doskonale wiesz, 偶e to by艂 zamach, a zaprzeczanie pokazuje jedynie Twoja niedojrza艂o艣膰 emocjonalno-spo艂eczn膮. Fakty m贸wi膮 same za siebie, tak偶e udawanie, 偶e to nie by艂 zamach jest ignorancj膮, drwinami i waleniem w honor Polaka, kt贸rym chyba nie jeste艣, skoro wolisz tkwi膰 w k艂amstwach od Twojego jedynego cudotw贸rcy Tuska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakiego pagera.Moi mocodawcy z Moskwy i Brukseli daja mi znac i natychmiast przyst臋puje do dzie艂a...:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Fakty m贸wi膮 same za siebie, tak偶e udawanie, 偶e to nie by艂 zamach jest ignorancj膮,"To podaj pare fakt贸w wskazuj膮cych na zamach...

Udost臋pnij ten post

Kasa, w艂adza, a cierpi膮 na tym rodziny ofiar i ca艂e nasze spo艂ecze艅stwo. Takie cudowne umowy gazowe, mamy gaz 艂upkowy, dostep do morza by艂, a teraz: gaz drogi, gaz 艂upkowy p贸jdzie do ruskich putinowskich, bo wykupili akcje LOTOSu, a dost臋p do morza b臋dzie tylko taki, 偶eby promem sobie mo偶na by艂o pop艂ywa膰, a towary b臋d膮 transportowane za grub膮 kas臋 l膮dem. No i kt贸r臋dy z Chin do nas dotr膮? Przez Rosj臋. Zdrajcy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajajajajaja
Shatyn, pograj sobie lepiej w ping-ponga, roz艂adujesz swoje wszelkie napi臋cia emocjonalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Sprzeda偶 Lotosu od艂o偶ona na 2012 rok.Minister Skarbu Pa艅stwa, kt贸ry odpowiada za przetarg zdecydowa艂 o przesuni臋ciu o ponad miesi膮c terminu sk艂adania ofert wi膮偶膮cych na akcje Grupy Lotos. Czterej wybrani na tzw. krotk膮 list臋 inwestorzy maj膮 czas do 20 grudnia. Tym samym resort potwierdzi艂 spekulacje, 偶e w tym roku nie dojdzie do sprzeda偶y akcji gda艅skiej firmy. W oficjalnym komunikacie minister wyja艣nia, 偶e 鈥瀦miana terminu wynika z rekomendacji doradc贸w oraz sugestii potencjalnych inwestor贸w uczestnicz膮cych w procesie, kt贸rzy zg艂aszaj膮 potrzeb臋 wyd艂u偶enia czasu potrzebnego na przygotowanie wi膮偶膮cych ofert"."Jak wida膰 nikt nie sprzeda艂 akcji Lotosu...:D

Udost臋pnij ten post