Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhhhdfgj

Jednak katastrofa w Smolensku to zamach!!!

Polecane posty

Gość ghhhhdfgj

Samolot stracil skrzydlo 26 m nad ziemia,na nagraniu slychac w tym czasie przerazenie,krzyki ludzi.Wiadome tez ze samolot nie uderzyl o zadne drzewa,rosjanie scieli je!!!Bez powodu rosja nie zezlomowala wraku.Ja od samego poczatku jestem zwolennikiem zamachu nie wypadku ani teori spiskowych.

Gość ghhhhdfgj
szczeze to przez dlugi czas nie czytalem o Smolensku ale czasem warto powrocic to tego tematu

Gość obudz sie 2
wracac?po co? mecza mnie spekulacje i domniemania. Udowodnia komus wine to niech wtedy sie wypowiadaja.

Gość ghhhhdfgj
a co chcesz po takim czasie udawadniac?Prawnie i medialnie wygra strona silniejsza co ma kase i wladze czyli Rosja.

Gość a dym nad samolotem
i tam nie było drzew, tylko dosadzili po katastrofie!

Gość ghhhhdfgj
dla mnie osobiscie dowodem jest same zachowanie rosjan dowody tez sa choc jest ich duzo to czesto niekiedy je wyjasnic a tych najwazniejszych najtrudniej.

Gość ja nie widzę tam Dumbo
To było wiadomo już 10.04.2010, kiedy tusk sobie jaja z ludzi robił, śmiał sie z ofiar i szydził z kolegami z jadącego Jarosława, oddał sprawę ruskim putinowskim i zezwolił na okradanie tego terenu, nie ogrodził go, nie chciał międzynarodowej komisji, by to zbafdała i do tej pory nie poprosił Amerykanów o zdjęcia satelitarne. Dostał od Putina władzę i możliwość placenia za gaz przez najbliższe 35 lat, w zamian za zamach. Tych, co przeżyli, dobili. Ofiary dzwoniły do rodzin i widziano ocalalłych, to najlepszy dowód, zaś oszustwa prokuratury - para prokuratury rosyjskiej były tak kolące w oczy, że szok. No i co? Tusk ma to gdzieś, oby był u władzy i nas dalej rypał. Mamy coraz gorzej, choć to wcale nie jest konieczne i przesądzone, po prostu czego się spodziewać po potomku Folksdojcza i agencie KGB? kłamstw, oszustw i brnięcia do władzy - po trupach... Myślicie, że on teraz coś zrobi? Wątpię - wyśmieje rodizny ofiar i nas wszystkich i powie, że jest dobrze, fantastycznie, rodzinom ofiar chodzi o kasę, nam też - tylko jemu nie chodzi o kasę. W ogóle. Oleje to i wyśmieje nas globalnie po raz enty, jak to ma w zwyczaju - w świecie nas wyśmiewa, w Polsce nazywa swój elektorat głupkami - głupi lud i tak to kupi. Dopóki tak, jak Rosjanie nie wyjdziemy na ulkice, to taki Tusk czy Putin będą nas tyrać jeszcze do śmierci...

Gość ghhhhdfgj
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase w tym wypadku takze o wladze.Gazociag,polityka w sprawie Gruzji czy Ukrainy.Tusk nie ingeruje w polityke Ukrainy jest taka dupa wolowa.Po smierci Polskiego Prezydenta znow rosjanie rzadza na Ukrainie a Tymoszenko ma klopoty.

Dokładnie - kasa, władza, a cierpią na tym rodziny ofiar i całe nasze społeczeństwo. Takie cudowne umowy gazowe, mamy gaz łupkowy, dostep do morza był, a teraz: gaz drogi, gaz łupkowy pójdzie do ruskich putinowskich, bo wykupili akcje LOTOSu, a dostęp do morza będzie tylko taki, żeby promem sobie można było popływać, a towary będą transportowane za grubą kasę lądem. No i którędy z Chin do nas dotrą? Przez Rosję. Zdrajcy!!!

Gość DruidMorales
Im dalej od katastrofy tym więcej teorii spiskowych .. będzie jak ze śmiercią Świerczewskiego na Giblartarze. Grupa trzymająca władzę robi niezły interes na Smoleńsku .. ci wszyscy eksperci nie pracują za darmo, ale ciągną słuszną gotówkę z pieniędzy podatników. Nawet jeśli to był zamach to nie powinniśmy się nad tym rozczulać, bo ruscy (czy kto tam stał za zamachem) tylko chcą uśpić naszą czujność. Mamy większe problemy .. Kryzys ekonomiczny, energetyczny i społeczny. Nadeszły chude lata i musimy mądrze gospodarować gotówką, a nie trwonić ją na smoleńskie ekspertyzy nie wnoszące nic do poprawy sytuacji na rynku pracy.

Druidzie mylisz się - trzeba to rozliczyć, a Rosja musi nam zapłacic odszkodowania i o to biegało - mieć wszystko, ograbić Polskę, żeby potem taki, jak Tusk czy Ty wmawiali, ze rzekomo mamy większe problemy, bo kryzys itp. a skąd sie ten kryzys w polsce wziął? Znasz choć trochę ekonomię? Wiesz, że Polska mogła sobie radzic coraz lepiej, ale tragiczne decyzje Tuska to zmieniły? Udajesz, e nie. Doucz się, podowiaduj z dziedziny ekonomii, porozmawiaj z doktorami ekonomi, to cię uświadomią. A zamach trzeba rozliczyć!!! Ty nie musisz tego chcieć, jednak nasze społeczeństwo tego oczekuje i tak się stanie! Takze tkwij sobie w swoim letargu i zakłmanym swiatku, a my Polacy z honorem zadbamy o to by ta sprawa została rozliczona!

Gość nie było żadnego
zamachu!!!!!!!!!!!

Gość chamska orange
Skąd wiesz, że to są bzdury? Olejnikowa straszy :(

Gość gość
Bo wiem trochę o świecie który mnie otacza. Stąd wiem.

Gość eeee a moze mi odpowiecie
kto z ocalalych dzwonil do rodziny??? :/

Gość zamach czy nie
www.zamach.eu

najlepiej drwić i udawać, że nic się nie stało, bo jeszcze wojenka bedzie... Ludzie, mamy wiek, który mamy i takie sprawy to się załatwia formalnie i powinny byc odszkodowania i naznaczenie zamachowców. Proste. tylko czy Tusk cokolwiek zrobi w tym kierunku? Pewnie nie. Wie, że to był zamach, bo najprawdopodobniej jest współwinny. Po co miałby się wydawać w ręce wymiaru sprawiedliwości? To byłby samobój. Dopóki Tusk nie zabierze Wam wszystkiego na co charowaliście, nie pojmiecie tego i przestańcie truchleć przed wychodzeniem na ulicę. Na Tuska patrzy świat, więc tak jak Jaruzela zrobić nie może. Protestujących nie nakaże rozstrzeliwać. Popatrzcie na to - nawet Rosjanie prostestują, a my w letargu? Nie do pojęcia. A demonstracje Polaków patriotów wyśmiewane i szkalowane - czyżby reżim gorszy niż za komuny? Odszkodowania teraz, a nie gdybanie. Proste.

Gość gość
Nic nie świadczy za tym, żeby to był zamach...

Gość gość
"A demonstracje Polaków patriotów wyśmiewane i szkalowane - czyżby reżim gorszy niż za komuny?"Nie masz pojęcia o czym piszesz...:D

jakikolwiek temat z Hasłem: SMOLEŃSK i macie 100% pewności ze pojawi sie jedyny , naczelny expert Kafe, Shatyn i nie zostawi na waszych spiskowych teoriach suchej nitki on na pewno musi mieć pagera który powiadamia go zawsze gdy pojawi się jakikolwiek wątek o zamachu w Smoleńsku :)

Shatyn Nic nie świadczy za tym, żeby to był zamach... Przecież Ty doskonale wiesz, że to był zamach, a zaprzeczanie pokazuje jedynie Twoja niedojrzałość emocjonalno-społeczną. Fakty mówią same za siebie, także udawanie, że to nie był zamach jest ignorancją, drwinami i waleniem w honor Polaka, którym chyba nie jesteś, skoro wolisz tkwić w kłamstwach od Twojego jedynego cudotwórcy Tuska.

Gość gość
Jakiego pagera.Moi mocodawcy z Moskwy i Brukseli daja mi znac i natychmiast przystępuje do dzieła...:D:D:D

Gość gość
"Fakty mówią same za siebie, także udawanie, że to nie był zamach jest ignorancją,"To podaj pare faktów wskazujących na zamach...

Kasa, władza, a cierpią na tym rodziny ofiar i całe nasze społeczeństwo. Takie cudowne umowy gazowe, mamy gaz łupkowy, dostep do morza był, a teraz: gaz drogi, gaz łupkowy pójdzie do ruskich putinowskich, bo wykupili akcje LOTOSu, a dostęp do morza będzie tylko taki, żeby promem sobie można było popływać, a towary będą transportowane za grubą kasę lądem. No i którędy z Chin do nas dotrą? Przez Rosję. Zdrajcy!!!

Gość ajajajajaja
Shatyn, pograj sobie lepiej w ping-ponga, rozładujesz swoje wszelkie napięcia emocjonalne.

Gość gość
"Sprzedaż Lotosu odłożona na 2012 rok.Minister Skarbu Państwa, który odpowiada za przetarg zdecydował o przesunięciu o ponad miesiąc terminu składania ofert wiążących na akcje Grupy Lotos. Czterej wybrani na tzw. krotką listę inwestorzy mają czas do 20 grudnia. Tym samym resort potwierdził spekulacje, że w tym roku nie dojdzie do sprzedaży akcji gdańskiej firmy. W oficjalnym komunikacie minister wyjaśnia, że „zmiana terminu wynika z rekomendacji doradców oraz sugestii potencjalnych inwestorów uczestniczących w procesie, którzy zgłaszają potrzebę wydłużenia czasu potrzebnego na przygotowanie wiążących ofert"."Jak widać nikt nie sprzedał akcji Lotosu...:D