Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubie,.,.,.

dziewczyna szwagra

Polecane posty

Gość Nie lubie,.,.,.

nie lubie tej dziewuchy strasznie,jest opryskliwa i na pierwszy rzut niemila,ma wiecznie skrzywiony wyraz twarzy i uwaza sie za bog wie kogo,przyjezdzaja do naszego domu kiedy im sie podoba i zachowuja sie tak jakby byli u siebie,sugeruja sie ze przyjezdzaja do mojej tesciowej,ale siedza w naszym domu za ktory my placimy wszystkie rachunki,najlepiej zwalic sie do kogos na weekend,pomimo tego ze maja swoje mieszkanie,i siedziec ,a niech glupki placa,obiadki,kolacyjki ,walowka na droge,pasozyty jebane.

Gość witajaca i goraca
Myślę żebyś o tym z nimi porozmawiala że waszej rodzinie się to nie podoba i nie będziesz tego tolerować a któregoś dnia po prostu im drzwi nie otworzysz. Powinno dotrzeć. Jeśli chodzi o ta dziewczynę to wydaje mi się że trzeba ja bardziej poznać. Bo np mnie się wydaje że znajomi mojego chłopaka też mnie za taka uważają gdyż w towarzystwie jego głupich kolegów nie odzywam się i nie mam zbyt zadowolonej miny- ale to dlatego że jestem poważna bo nie ma wtedy nic do śmiechu jak jego głupi koledzy marnuja czas który mógłby spędzić tylko ze mną mój men. Więc trochę inna sytuacja. Ale wydaje mi się że jego znajomi też mnie mają za taka damę- co to nie ona bo po prostu urywam głupie tematy, nie rozmawiam na nie,krzywie się jak mnie ktoś zapyta o coś o czym nie chce gadać, no i nie zbyt często przesiaduje w takim towarzystwie i nie pozwalam na to facetowi. Jakby nie było to chodzi o to że mnie trzeba poznać, ja muszę kogoś poznać żeby ten ktoś powiedział że fajna i zabawna ze mnie dziewczyna. Może ona też taka jest. Spróbuj ja poznać...