Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Josepheina Alvarez.

krew...poronienie?

Polecane posty

Gość Josepheina Alvarez.

wstałam o 8 rano...polecialo mi coś stamtąd ale nie było skrzepów krwi tylko sama krew,polozylam sie wstalam teraz o 12.30 i dalej leci krew...duzo krwi ale brzuch mnie w ogole nie bolał. Co to jest? :(

Gość moye t
a jesteś w ciąży? jeśli tak to szoruj do gina albo na IP do szpitala.

Gość Josepheina Alvarez.
na IP? ajpi? co to jest? nie wiem czy bylam w ciazy :(

Gość moye t
a w ogóle to skąd myśl że to poronienie skoro nie masz potwierdzonej ciąży?? Kiedy masz mieć okres?

Gość Josepheina Alvarez.
nie wiem tego...nie stwierdzona ciąża ale mialam taki nadęty brzuch jakby w ciązy?

Gość moye t
o matko pewnie ci okres się zaczął. Nie wiesz kiedy masz mieć? A nadęty brzuch to nie oznaka ciąży. Pewnie się w święta przejadlaś.

Gość Josepheina Alvarez.
no następny okres jakoś w tym miesiącu bo ostatni miałam w listopadzie i sie nie spodziewalam teraz...co mnie dziwi normalnie bardzo bardzo boli mnie brzuch jak oddaje krew w pierwszy dzień miesiączki

Gość moye t
wybacz skoro miałaś okres w listopadzie a kończy sie grudzien to czemu jestes zaskoczona że masz kolejny? Co sama nie wiesz jak długie masz cykle czy jak?

Gość Josepheina Alvarez.
ale tamten miałam pod koniec listopada, a teraz jest środek grudnia, spodziewałam sie okresu bardziej 30 grudnia niż teraz...stąd mam takie podejrzenie

Gość A seks uprawiałaś
a seks uprawiałaś bez zabepieczenia?

Gość Josepheina Alvarez.
mój chłopak założył komdon

Hej może odpowiecie na moje pytanie od 42 dni nie miałam okresu myślałam ze jestem w ciąży mierzylam sobie temperaturę dopochwowo i była cały czas podniesiona do 37 kresek odzucilo mnie od kawy i papierosów czekałam z testem ciazowym bo za pierwszym razem kiedy byłam w ciąży to wyszedl dopiero pozytywny po 45 dniach miałam takie same objawy jak teraz to znaczy do wczoraj ponieważ wczoraj zaczol mnie strasznie boleć brzuch i plecy u dolu poszłam pod prysznic i wtedy zaczelo się ze mnie lać jak z kranu bardzo ciemną krwią i coś jeszcze wylecialo skrzepy i jakaś blona i do dziś bardzo krwawie i boleści mam takie same i dalej skrzepy czy to mogło być poronienie dodam ze ta pierwsza ciążą zakończyła się lyzeczkowaniem w 10 tc bo serduszko nie biło 11 października straciłam aniolka

Gość jsjsjsjsjqqq
motyleczek ale gdzie to pytanie bo nie widze? a jak poroniłyscie to idzcie do lekarza, bo coś wam może tam zalegać i spowodować komplikacje!

Gość eleleo
" teraz jest środek grudnia" ? :D

Gość prowokatorka topicowa
nadety brzuch ma sie tez przed okresem

Gość prowokatorka topicowa
skoro miałaś okres w listopadzie a kończy sie grudzien to czemu jestes zaskoczona że masz kolejny? no wlasnie nie jest srodek grudnia, jest koniec, hello, za 4 dni nowy miesieac.. :O okres i tyle glupie prowo :O

Gość Josepheina Alvarez.
no ale powinnam tak czy siak mieć okres za 4 dni a nie dziś:O wczoraj jadłam parówki i smażoną kiełbase na kolacje, czy to może być powód mojego problemu?

Gość moye t
kobieto, kilka dni różnicy to norma. Dostałas okres i tyle. Nie cuduj to nie poronienie. :O