Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

NIE WYRZUCAJCIE JEDZENIA Z ŚWIĄT !!! oddajcie do potrzebujących !!

Polecane posty

Gość veressa

sama spędziłam świeta w rodzinie, jedzenia była i jest nadal masa, kilka naście rodzajów ryb, mięs, ciast itp. wszystkiego sami nie jesteśmy w stanie zjeść zanim się popsuje, wiec jak najbardziej mozna oddać do domów dziecka, do różnych organizacji przy kościelnych, które rozdają biednym. można nawet spakować trochę jedzenia i dać nawet sąsiadą jak wiemy, że im się nie powodzi dobrze, albo mają duzo dzieci. można zanieść tam gdzie wiemy że mieszkają biedni ludzie. nawet na ulicy bezdomnemu można dać jakaś paczuszkę z jedzeniem. Proszę nie wyrzucajcie dobrego jedzenia do śmieci !!! jak można taką radość i pomoc sprawić innym

U mnie tez zjedzone, bo gotuje zawsze tyle ile trzeba, zeby sie nie popsuło :) A poza tym bylismy na swietach w rozjazdach :)

Gość tylko nie klechom
tylko nie dla organizacji związanych z klechami,sami zeżrą co lepsze,a biednym i tak nie dadzą

Gość veressa
obojętnie komu, byle by nie do kosza. u mnie ciotka wrecz przesadziła z tymi potrawami i ciastami

Gość veressa
naprawdę potrzebujący w życiu nie wyrzucą, pod warunkiem że dajemy jedzenie nie zepsute. ja rok temu dałam takim chłopcom to strasznie się ucieszyli

Gość zarenkaaaaaaaa
jeśli natomiast macie zbędny słownik ortograficzny to prosze go dać autorce 🖐️

Gość veressa
o boże bo jeden błąd zrobiłam i bez kilku znaków polskich, tacy ludzi chyba nie mają co robić w życiu , tylko doszukują się nawet minimalnych błędów by komuś dokuczyć , żal mi cię, zastanów czy warto spędzać życie na dokuczaniu i zatruwaniu go innym. Pozdrawiam

Gość warszawiankaa84
popieram autorkę i podnoszę :) niech więcej osób przeczyta