Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinakasia

j. niemiecki repetytorium

Polecane posty

Kochane :* Mam mały problem. W wakacje planuję wyjechać do Niemiec dlatego chciałam wsiąść się za naukę, tylko nie wiem jaką książkę lub repetytorium kupić aby była dobrze napisana, prosto zrozumiale. Najlepiej od samych podstaw. Pamiętam, że jedna babka mówiła mi o repetytorium gdzie był temat powiedzmy "sport" słownictwo, czytanka, kilka zadań i następny temat może kojarzycie podobną książke?

Ja zamierzam kupić sobie repetytorium z GREG, mam już z matematyki i z polskiego i jestem z nich zadowolona :)

Witaj. Ja do nauki jezyka niemieckiego nie potrzebowałam repetytorium. Mam naprawdę dobry słownik, który posiada masę ćwiczeń. Naprawdę świetnie mozna utrwalić sobie wiedzę. jest to więc podręcznik i słownik w jednym. Właśnie planuję go sprzedać, bo juz mi nie jest potrzebny. Natomiast ma stan idealny. Jest gruby. jesli chcesz to mogę Ci go sprzedać za 15zł. Co Ty na to?

Nazwa jak zwykły słownik. Natomiast wydawnictwo DELTA , a góry na okładce Collins- tak jest napisane :) Naprawdę świetny :) 783 stron

"Sprechen ohne Probleme" wyd. WAGROS. fajna latwa ksiazka,mozna sie duzo nauczyc. masz i slownictwo i troche cwiczen i do poczytania

O tak, gdyby nie ta książka to bym kompletnie nic nie potrafiła. A dziś mogę ją szczerze polecić. Jeśli ktoś chciałby kupić ode mnie ten słownik to chetnie sprzedam. Podaję kontakt do siebie: lm915k4@wp.pl

oj to szkoda :P bo ja chcę zdawać rozszerzony niemiecki na maturze i w sumie przydałby się jeszcze jakiś prywatny nauczyciel oprócz tych od fakultetów ;)) Dialy a mogłabyś mi jakiegoś linka podesłać do tej książki? bo szukam w necie, ale nigdzie nie ma napisu Collins...