Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Zdjęcie mojego faceta z inną na nk. Robic awanturę ?Dziewczyny co byscie zrobiły

Polecane posty

Gość malenka milosc

Dzisiaj matka powiedziała mi że jakaś baba ma zdjęcie na nk z moim facetem - jak on siedzi a ona się do niego przytula od tyłu. Zrobiła mi awanture że co to za facet i ze z babą 20 lat starszą. Popłakałam się i weszłam na nk zeby to zobaczyc. Zdjęcie było wstawione półtora roku temu, a my spotykamy sie 2 m-ce. Wkurza mnie to i chcę mu powiedziec że dopóki ta baba nie usunie tego zdjęcia (tym bardziej ze to zdjecie jest głowne) to żeby się do mnie nie odzywał. Dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu ?

Gość helga3333
Hahah znam taki przypadek... Koleś zerwał z laską dawno temu a ona dalej ma go w zdjęciach jak się przytulają i to jeszcze na głównej :D Koleżanka mi mówiła że tamta nie chce usunąć :P Trochę przypał, ale podobno psychiczna jakaś.

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Tylko z siebie zrobisz neurotyczna kretynke! Ja bym sie tam tym zdjeciem nawet nie przejela. Ewentualnie bym ot tak sobie zapytala go kto to, ale bez jakiegos przejecia czy cos, po prostu z ciekawosci. Czy Ty uwazasz, ze facet przed Toba nie mial prawa miec innych zwiazkow? A moze ta Pani to kolezanka, znajoma, ciotka, kuzynka itp.? Reagujesz jakbys miala 15 lat. Wyluzuj.

Na Twoim miejscu poszłabym do psychiatry. Bo taką paranoję się leczy.

Gość helga3333
Jak ona jest nawiedzona to nie usunie, i Twój chłopak nie jest tu winny.

Gość malenka milosc
napewno nie jest ciotką ma podpis "na melanzu u znajomych"

helga a z jakiej racji mialaby usunac mozesz mi to uzasadnic? Zakladajac nawet ze to nie ktos z rodziny tylko jakas kolezanka czy ktokolwiek niespokrewniony. Tylko prosze o jakis madry argument.

Gość malenka milosc
czyli co, mam to zostawic tak jak jest ?

Gość czywieszzeeu
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest seksualny rekord świata? - ile lat miała najmłodsza matka? - dlaczego Fort Boyard nigdy nie spełnił swego zadania? - jak bogaty jest Bill Gates? - dlaczego już w niedługim czasie będziemy potrzebować drugiej planety? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! >>>>>www.CzyWieszZe.eu

Gość malenka milosc
a jeśli to jego sponsorka albo przełorzona z roboty?

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
A idz Ty. Dalabys spokoj, bo jak bedzesz zapodawala takie paranoje o pierdoly to sie chlopakowi odechce. Ale chyba to rodzinne u Ciebie, bo mama tez byla wielce oburzona byle jakim zdjeciem. Czy on na tej fotce robi cos niestosownego? Bo z tego co rozumiem to tylko jakos starsza babka sie do niego przytula i tyle.

Gość Grzegorz Kleszcz
jesteś idiotką :O

Co za histeria :D Autorko, Ty na melanżu u znajomych zapewne bawisz się wyłącznie w damskim gronie i nigdy, przenigdy nie miałaś zdjęcia z jakimś facetem. A nawet jak miałaś, to teraz z całą pewnością masz wpływ na to, co on z tym zdjęciem robi. Nie przesadzasz trochę?

A swoją drogą nieźle. Spotykacie się zaledwie od 2 m-cy, a Ty już chcesz w pełni kontrolować całe jego życie, włącznie z przeszłością.

Gość Maniek Bobek
:P

pokaz mu zdjęcie i zapytaj kto to, a jak powie że była to każ mu zadzwonić czy napisać do niej żeby to usunęła skoro nie są już razem. Powiedz że sobie nie życzysz żeby inna baba go pokazywała w internecie