Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobic no

Kto z was leczy się psychiatrycznie i nikomu o tym nie powiedział?

Polecane posty

Gość co ja mam zrobić no
to nie hormony to nerwica już jest to potwierdzone przez badania. Wiesz co teneryffa masz racje wiem o tym i tez sie obawiam ze zatajenie tego ze sie lecze moze miec w rpzyszlosci przykre konsekwencje. Boje sie też ciązy ze mogę zajsc w ciaze nie wiedzac o niej przez powiedzmy miesiac czy dwa i co wtedy? takie leki nie ,oga byc stosowane podczas ciazy. Boje sie wlasnie o takie sprawy

Ja byłam dwa tygodnie w psychiatryku z tym że jako nastolatka nazmyślałam że myślę że mnie ktoś obserwuje i tak od psychologa mama mnie woziła po psychiatrach i tak trafiłam do ośrodka psych. dla niepełnoletnich. Dodam że w każdym nowym miejscu bardziej barwiłam swoją historię... Ale nie było tak źle. Miałam 15 lat. Było tam dużo fajnych ludzi którzy zwyczajnie kogoś pobili i nieczuli się winni, anorektyczki, ludzie którzy uciekli z domów. I ze 3 osoby które naprawdę miały coś z głową ale to tak na maxa... Byłam wtedy przeziębiona więc dawali mi tak jak wszystkim leki. Wyzdrowiałam a oni nadal mi coś dawali. I tak dowiedziałam się że dostaje hydroksyzyne po której byłam śpiącą jak nie wiem... Uważam to za wybryk młodości:) ogólnie, z jednymi o tym gadam, z drugimi nie. Wie tylko najbliższą rodzina, obecny partner i przyjaciółka i wy:)

Gość ewelalka
wielu ludzi chorujena depresję i niemorduje najbliższych.Nie można tego tak generalizowac to był pojedynczy straszny wypadek...U wielu morderców nie stwierdzono choroby psychicznej i wchwili popelnienia zbrodni byli poczytalni

ja mam ZOK, leczę się z różnym skutkiem już jakiś czas i musiałoby mnie zdrowo popieprzyć, żebym komus o tym powiedziała

Gość tez mam nerwice
tez sie lecze i nikt nie wie

Gość ja mam nerwice natrectw
ale sie nie lecze. mam wszytskie jej objawy jeszcze podejrzewam ,ze miewam stany depresyjne ,ze mam duze problemy ze soba ale radze sobie z tym sama jakos i nawet ostatnio jest lepiej

Gość tez mam nerwice
to czemu sie nie leczysz?? dziewczyno i po sie tak meczysz?? Naprawde odzyjesz po lekach, nie ma sie czego bać. Szkoda czasu na tą chorobę

Gość tez mam nerwice
a sama to sobie na pewno nie pomozesz a nieleczona nerwica się rozwija coraz bardziej