Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelka amelkaaa

JAK ZAMÓWIC taryfę na Sylwestra? i skąd ją zamówic?? ile kosztuje???

Polecane posty

Gość amelka amelkaaa

Sorry ale jestem zielona w tym temacie, zawsze ktoś był kierowcą ale tym razem nikt nie chce jechac na Sylwka. Będziemy się bawic w restauracji, restauracja jest jakieś 5 km od lotniska, czy można zamówic stamtąd taryfę na konkretny dzień i godzinę, np. na 5 rano?? i jakie są mniej więcej ceny w sylwka??

Gość amelka amelkaaa
nikt z was nie wie, nie potraficie nawet doradzic?? gdzie mam się kierowac żeby poszukac taksówki na Sylwestra

Gość K jAK kaSIA
proponuje skorzystac z neta.I jesli chcesz miec pewnosc ze bedziesz miała taryfe zrób to juz dziś.Potem mozesz sie nie załapać.

Gość zależy gdzie
O 5 rano nie będzie już raczej problemu z zamówieniem taksówki. Najgorzej jest między 1 a 3, a ok. 5 już normalnie można zamówić. ja sama nie wiem jak to zrobić, bo te tańsze firmy nie chcą przyjmować zamówień z takim dużym wyprzedzeniem, a te droższe mnie średnio interesują. Ceny w noc sylwestrową są do północy normalne nocne (jak w dzień powszedni), a po północy nocne świąteczne (bo już nowy rok- święto).

Gość depresja lekowa
a jakie miasto wwa ?

Gość amelka amelkaaa
będziemy się bawic niedaleko od lotniska w Katowicach Pyrzowicach

Gość amelka amelkaaa
także chciałam Zarezerwowac taksówkę z Pyrzowic z lotniska, ale czy w ogóle można zarezerwowac kilka dni wczesniej?? nie wiem jak to zrobic

Gość Łódzianeczka
Czy wiecie jak kursują nocne autobusy w Łodzi w Sylwestra i Nowy Rok? Na stronie MPK nie ma żadnej informacji o zmianach...

Gość dyspozytorka radio taxi
niestety firmy taksówkowe w sylwestra nie przyjmują tzw.czasówek (zamówień na konkretną godzinę-przynajmniej tak jest w Krakowie),najlepiej zbierz nr.telefonów do wszystkich firm i dzwoń do skutku,to że ci sie uda dodzwonić nie zanaczy że znajdzie sie taxi:) choć o 5 rano już nie powinno być źle.nie wiem jak będzie w tym roku ale zazwyczaj w noc sylwestrową taksówki nie daja zniżek i jeżdżą na pełny " zegar" a drożej czyli 2 taryfa nie obowiazuje od północy tylko od 22:00,życzę powodzenia i miłej zabawy

Gość amelka amelkaaa
dyspozytorko ale przecież ludzie dojeżdzają z różnych imprez, cena jaka będzie taką zapłącę, trudno, jakoś muszę się dostac do domu, dzwonilam do jednego gościa ale kazał dzwonic w piątek i wtedy powie jaka cena itp

Gość tankos
Teraz jest łatwiej dzięki aplikacjom na komórki. Mieliśmy takie lata gdzie siedziało się 30 minut na telefonie czekając na taksówkę, to była dopiero masakra. W tym roku robimy inaczej - aplikacja pokazuje mi ile ecocar ma wolnych taksówek, ile mniej więcej mam czekać na auto po zamówieniu, no i to zamówienie mam jeszcze z rabatem. Piszę o Warszawie.

Gość gość
Większość taksowkarzy nie chce jeździć w Sylwestra .Ceny tego dnia są takie same jak dziś .Nie chcą jeździć z tego powodu że bardzo dużo ludzi nie wychodzi do zamawianej taksówki .Czekają pod adresem nie wychodzi nikt potem dostają następne zlecenie i też nikt nie wychodzi .Wolą więc zostać w domu

Gość gość
Najlepiej umówić się z jakimś taksowkarzem wcześniej ale to będzie musiało trochę więcej kosztować .Cena musi być na tyle atrakcyjna by pozwolił sobie nie jechać na normalne zkecenia z centrali .Skoro stać cię na sylwestra , kiecke , fryzjera to i na taksówkę

Gość gość
chyba trzeba juz rano zamawiac.

Gość gość
Ja w Sylwestra zawsze spędzam w Krakowie i zamawiam taksówkę od www.radiotaxi919.pl , bo mam pewność, że przyjadą na umówioną godzinę i mnie nie wystawią.