Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matijaska

jak mam go zdobyc no jaaak

Polecane posty

Gość matijaska

Znamy się od 7 lat, on był szalenczo we mnie zakochany ale ja bylam w stalym zwiazku. 4 lata temu przespalismy sie ze soba po raz pierwszy. ja zdradzilam, on caly czas byl wolny. potem mial jedna kobiete teraz ma kolejna, a nasz romans caly czas trwa. ja zrozumialam ze go kocham, on twierdzi ze ja rowniez jestem w jego sercu, ale kocha swoja obecna i nie porafi jej zostawic, tak jak ja kiedys nie potrafilam zostawic swojego faceta dla niego. juz rok czekam ze moze zmieni decyzje ale nic sie nie dzieje. pisze ze tylko ja potrafie zawrocic mu w glowie ze tylko ja na niego tak dzialam ale... caly czas jest z nia. a ja skrecam sie ze zlosci milosci zazdrosici wszystkiego naraz i nie wiem co robic co myslec:(((((((

Gość Legesderte
Heheheh jesteście siebie warci :) Ty jesteś zdzirą a on dziwkarzem, rypiecie sie i krzywdzicie bliskich. Warta jesteś 20 groszy za gałę :classic_cool:

Gość nooszzzz
"pisze ze tylko ja potrafie zawrocic mu w glowie ze tylko ja na niego tak dzialam " czytaj: wyruchałem cie, wyrolowałem a teraz masz za swoje "a ja skrecam sie ze zlosci milosci zazdrosici wszystkiego naraz i nie wiem co robic co myslec" tadaaaaaaaaa