Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pavulon77

kilka numerkow na noc!

Polecane posty

Czy to normalne ze facet potrzebuje kilka numerkow 8-10 przez cala?Moze jest uzalezniony od sexu?

Uzależniony? :D ma po prostu doskonałą seksualną kondycję :D Mężczyzny, który potrafi odbyć 8 stosunków w ciągu nocy bez chemicznego wspomagania można w zasadzie tylko pozazdrościć ;) No oczywiście o ile potrafi zadowolić przynajmniej tyle samo razy kobietę :P

Gość W gadce każdy facet
sprawny piękny obdarzony,

Gość SzybkiIBrutalny
ja wiecej jak 4x nie dam rady przez noc

Gość po prostu ot tak
czarna wrona współczucie to mało

Partnerka tez osiaga tyle samo orgazm co ja widze to i zreszta rozmawiałem z nia i twierdzi ze jest jej ze mna dobrze nawet raz w amoku podniecenia powiedziała zajebiscie mi z toba małolat to miłe

:D tak wiem, mam problem z czytaniem ze zrozumieniam :D Ale dziewczyna "gospodarza" nie narzeka to chyba wszystko OK:P

Gość A póżniej obudziłeś się
między dwoma rosłmi facetami typu bears z dłońmi na ich penisach i trzecim aż po jaja w ustach

Miałam kiedyś kolegę, któremu zdarzyło się to zrobić 11 razy w ciągu nocy. Nie wiadomo czy to był szczyt jego możliwości, ale po owym 11 razie dziewczyna wstała żeby iść na siku do łazienki i zemdlała :D Biedak tak się wystraszył, że zadzwonił na pogotowie :D oczywiście zanim przyjechało to już wszystko było OK Oczywiście wszyscy "wtajemniczeni" znajomi mieli z tego ubaw przez kilka tygodni :D

Za czasów młodości też pewnie byłbym w stanie 11 razy na noc. Ale z całą pewnością nie potrafiłbym wtedy ilości zamienić w jakość i dziewczyna chybaby się zanudziła na śmierć, jeśli wcześniej nie doszłoby do bolesnego zatarcia.

Jak sie jest mlodym i testosteron wciaz jewst wstrzykiwany to mozna za..bac sie na smierc a bedzie stal:).Majac 60tke to trzeba sie juz wiedza lub chemia wspomagac ale 8 razy w noc to powinenes uznac sie za super-wydajnego a jak juz nie wyrabiasz to wspomagaj sie mineta na wszelkie mozliwe sposoby.Widac twoja partnerka jest na :glodzie" Problem polega na tym ze aby taki :intensywny:zwiazek utrzymac trzeba swa dame ruchac regularneie ,noc w noc .Bo one szybko zapominaja i jak raz drugi bedziesz mial slabszy dzien poszuka sobie innego bo bedziesz frajerem co zrobil swoje ... :)