Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety.........

mam prawie 29 lat i nigdy nie pracowałam...

Polecane posty

Gość niestety.........

...

Gość Maniek Bobek
Z tego wynika żeś pasożyt jest jeden. :P

Gość nonononjooo
a jak sie z tym czujesz?

Gość niestety...........
jestem w ój żałosna

Gość czywieszzeeu
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest seksualny rekord świata? - ile lat miała najmłodsza matka? - dlaczego Fort Boyard nigdy nie spełnił swego zadania? - jak bogaty jest Bill Gates? - dlaczego już w niedługim czasie będziemy potrzebować drugiej planety? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! >>>>>www.CzyWieszZe.eu

Gość niestety.........
źle sie czuje....

Nie wiem jak tego dokonałaś, ale i tak wyszłaś lepiej ode mnie. Mam 33 lata. Pracuję odkąd pamiętam. Nawet jak byliśmy dobrze sytuowani, wykonywałam różne prace sezonowe, typu zbieranie porzeczek itp. Matka chciała mi w to miejsce dawać wyższe kieszonkowe, ale ja wolałam pracować, bo lubiłam WŁASNE pieniądze. A później zmienił się ustrój i popadliśmy w nędzę. Nie było już kieszonkowego, nie było na studia dla mnie ani nic. Oczywiście dalej pracowałam to tu to tam, tyle że bez umów. W końcu wyjazd do Belgii, praca na czarno. Oficjalnie możemy pracować od niedawna, i tyle też mam udokumentowane. Ok. 3 lat. Widzisz, jestem jeszcze większą frajerką od Ciebie.

Gość niestety.........
bo pracowalas ale na czarno? na czarno to ja tez pracuje, np. daje korki... mi chodzi o to, ze nigdy nie bylam w normalnej pracy, od 8 do 16 ...

ale dlaczego?? musi byc jakis powod dla ktorego nigdy nie podjelas sie ZADNEJ pracy...

Gość Shatyn_
Srał goły na rogo ratusza.

Gość niestety.........
jestem ładna i nikt mnie nie chciał zatrudnić co miał pełną rodzine -żony są zazdrosne ,a ja lubie kokietować ,i chlopy dostają oczo pląsu,a i kiedy miałam pracować gdy chlopy mnie potrzebowali .

Gość 878787
Ja mam 34 i nie pracowałam...

Gość niestety.........
to cieszmy sie ,mój kolega też twierdzi że potrzebuje kobiete która zaspokoi go w łóżku i zrobi obiad ,opierze,a nie pracocholiczke