Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Siedzę sama w domu i się nudzę :(

Polecane posty

Gość lwtb iggy popgggf
hehe te plany tuczniku sa takie ze w akcie desperacji by tamten sobie nie poszedl popuscisz mu tlustego doopska aby sie zlal do srodeczka i przelozysz zerwanie przez niego o kolejny tydzien xD bierz przyklad z lookrecji ktora spotyka sie z chlopakami z klasa a nie z jakas patologia ktora udaje sportowcow xD

jasne! Bo Ty wiesz z kim ja się spotykam, z kim Lookrecja się spotyka, wiesz jak będzie wyglądał mój seks i wiesz też jaką mam figure. KURWA WSZECHWIEDZĄCY! NIESAMOWITE

Gość lwtb iggy popgggf
hahahah wszyscy przecie wiedza jakas masz figure tuczniku odkad wyplynely twoje fotki z kamerki xD a reszte to już pisze życie i wszyscy wiemy jakie to sa scenariusze gdy zakompleksina dziewczyna z nadwaga chce byc popularna i spotyka chlopaka xD

wypłynęły? wszystkie foty były ogólnodostępne na moim photoblogu do którego każdy miał adres HAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH

Gość xasxsjncsdcnka
ja i tak bym cię puknoł w twą cipke

Gość lwtb iggy popgggf
ja nie mial bo siedze tu od paru dni dopiero xD a ten kto to wrzucil sam przyznal ześ tucznik wiec to opinia ogólu a nie tylko moja xD

jednym sie podobam a drugim nie. Tak zawsze będzie. A ty się produkujesz i produkujesz jakby Ci za to płacili

Gość tate pirate
zabiłbym tego twojego chłopaczka, który myśli, że jak się nauczy po pedalsku walczyć w parterze to jest kuurwa jakimś wojownikiem :D

Gość tate pirate
taka prawda, ale ty jesteś zbyt głupia i zbyt zapatrzona w tego śmiecia który uważa się za chooy wie kogo, a gdy przyjdzie do czego to będzie dzwonił po kolegów :D

wy chorzy jesteście :D:D Co was to obchodzi? Przeżywacie jak mrówki okres. Ja się nim jara i moja sprawa

Gość lwtb iggy popgggf
tate dokladnie tak! pedal penwie zapisal sie na jakies gowniane mma gdzie maca sie godzinami z kolesiami xD i pewnie dlatego ze jest homo xD to wyjasnia dlaczego nie tknal jeszcze naszego baleronka bo po prostu ona go nie podnieca hehe

Gość tate pirate
bo jesteś tępą i opasłą gimsraką, dlatego imponują ci takie cwaniaczki :D niech sobie zrobi tatuaż z laysów :D myśli, że dzięki temu będzie groźniejszy :D🖐️ ?

Gość lwtb iggy popgggf
hehe ladnie tate tyrasz tego wieprza xD ciekawe czy ten jej cwelik chociaz sparuje na tych sztukach walki :D pewno kolejny mistrz sali treningowej a jak leci cios to zamyka oczy hahahahahh

przynajmniej nie ma zapadniętej klatki piersiowej :D:D Wy jacyś zazdrośni jesteście. Znajdźcie sobie kobite to może wam ciśnienie zjedzie :D:D

Gość lwtb iggy popgggf
ja tez nie mam zapadnietej xD

Gość tate pirate
skizto pisała, że póki co wygrał wszystkie walki :classic_cool: tylko z kim on kuurwa walczył, chyba z workiem treningowym :D albo pomacał się z trenerem typu bears w parterze :D

Od kiedy? Smutno mi będzie. Ale ja też spierdzielam stąd niedługo, bo chlew się robi.

Gość tate pirate
ja też nie mam zapadniętej, a ten twój gach pewnie ma ginekomastie a ty myślisz że to mięśnie :D

Gość lwtb iggy popgggf
pewnie cwel walczyl na ufc nigdy na xboxie xD a temu naiwnemu wieprzowi przeciez wcisnac mozna wszystko wiec moze powiedziec ze sparowal nawet z tysonem a ona i tak uwierzy xD kolo na liścia jest i takie moje zdanie a gorzny wyglad i tatoo maja zazwyczaj najwieksi frajerzy xD skitzo chlew sie robi bo swinek duzo wiec wiesz co masz robic heheheh

Chcesz o mnie zapomnieć? Znasz barwne sekrety mojego życia i mnie opuścisz na dobre? :(:( 😭

Gość tate pirate
sekrety twojego życia ? to że jesteś opasła dziewicą z wyimaginowanym chłopakiem-zabijaką nie jest żadną tajemnicą :classic_cool: