Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasuje,mamJuzDość

Rondo kąpielowe używacie tego?

Polecane posty

Gość Pasuje,mamJuzDość

Jakich używacie i jakie jest wasze zdanie a ten temat? Mi to się wydaje(ale nie mialam to nie wiem)ze to kolejny zbędny gadzet który g... daje. Tak jest?

Gość 123bfdsyt
masz racje z tego nie ma pozytku dzieciak wiecej płacze niz po samym myciu główki np. kubeczka

Gość Pasuje,mamJuzDość
Ja mam takie zboczenie zawodowe, że dokładnie płucze wszystkie włosy z piany i dziecko też tak torturuje ,bo jak sobie uzmysłowie ilu klientów cierpi na alergie skórne z powodu szamponów do włosów,to wole to robić profesjonalnie niż naa łapu capu.

Gość Pasuje,mamJuzDość
Jestem na etapue tłumaczenia dziecku że jak trzymałoby głowkę do tyłu to ani jedna kropelka do oczka nie wpadnie... Ona staje w wanience mąż uwiesza się gdzieś w okolicach lampy strojąc głupie miny,ta patrzy na niego a ja płucze,problem w tym że to trzymanie główki do tyłu nie wychodzi jej najlepiej i woda leci na buźkę( jest płacz(

Gość Pasuje,mamJuzDość
Włosków niestety nie ma kręconych((więc tłuszczą się niemiłosiernie Ponieważ włosy jej suszę suszarką robie szybki myk i 2minuty później mamy już odbicie od nasady i suchą czuprynkę-wystarcza na 3-4dni Kiedy suszy mąż wystarcza na góra dwa dni i jest tragedia,trzeba umyć bo strąki są...((

Gość Pasuje,mamJuzDość
To jak z tym rondem? Używacie czy nie?

Gość Natalien
my kupiliśmy, ale córka ciągle je zdejmowała wiec nie używamy w ogóle, według mnie to zbędny gadżet

Gość zbędny gadżet
Moja córka też płakała to jej siłą przytrzymywałam głowę do tyłu.

Nie ,nie uzywalam tego, trzeba przelamywac w dziecku lęki a nie jeszce bardziej upewniac je w tym jakie to straszne mycie i plukanie glowy uzywając tego badziewia

może daj lepiej dziecku mały ręcznik, który przyłoży sobie do twarzy, tym sposobem nic mu do oczu nie naleci moja córka tak myla głowę, włosy miała długie i bardzo gęste ręcznik potem wysuszysz i już