Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starzi

załamka... mam 23 lata a pytają mnie o dowód jak kupuje alkohol

Polecane posty

Gość starzi

przed chwilą byłem w sklepie aby kupić sobie piwko i kurwa baba za lada zapytała mnie o dowód, a ja już mam 23 lat !!! załamuje mnie to.. wszyscy mają mnie za gnoja, zero szacunku wzbudzam i wyglądam jak jakiś małolat :/ nic dziwnego, że nie moge poderwać zadnej kobiety

Wyglądu nie zmienisz. Może masz problemy z intonacją głosu ? Masz zarost ?- to dodaje lat jak zapuścisz 2-3 dniowy ...

Gość gtrhreh
głos mam wlasnie powazny.. ale co z tego skoro twarz dziecka a jak mam zarost to wyglądam jak jakiś patos

Gość gtrhreh
tzn. nie patos tylko jak żul :D

Kupuj w tych samych sklepach - z czasem przestaną legitymować. Nie przejmuj się tak wyglądem, na 100% są kobiety dla których jesteś pociągający. Tylko musisz przestać ciągle się stresować ...

Gość gtrhreh
ta.. bedac kurwa w centrum miasta, bede jechal 30 min do siebie na osiedle zeby bez przypału kupic alkohol hahaha a co do kobiet... no spewnoscia, mam 23 lat i jeszcze nigdy nie poderwalem kobiety , jestem bardzo pociągający :classic_cool: a w klubie juz pare razy slyszalem w swoim kierunku tekst "chłopczyku" od jakis dziewczyn

Gość markoff
Jacku, a ile - tak orientacyjnie - może zarost dodawać?

Gość tuutututut
Jacku, a ile - tak orientacyjnie - może zarost dodawać? jesli sie ma twarz dziecka to nic nie dodaje.. wrecz przeciwnie, wygladasz jak nieogarnięty dzieciak

Określenie "chłopczyku" może być ironiczny ale może być uwodzicielskie. Wszystko zależy od intonacji, spojrzenia, mowy ciała. Proponuję nie krępować się swoim wyglądem (nie zmienisz tego) tylko żyć po swojemu. Chodzi o to, że jak człowiek myśli o swoich wadach i bardzo się nimi przejmuje, to zapomina o zaletach, staje się nienaturalny i "dziwny". Pamiętacie Wiśniewskiego (taki średni piosenkarz, kiedyś znany celebryta) miał dobre hasło "Jestem jaki jestem". On się nie przejmował innymi ...

Gość czy warto szukać na portalach
"Określenie "chłopczyku" może być ironiczny ale może być uwodzicielskie. Wszystko zależy od intonacji, spojrzenia, mowy ciała." teoretyczne pieprzenie ,a ty Pua jakiś jesteś ? ...na 99% bo było prześmiewcze bo to się czuje Ja zaproponuję bardziej męskie ubrania ..jest zima to jakiś płaszczyk + perfuma i już to dodaje powagi ..może z włosami coś pokombinuj ? jak twój zarost to taki piździkłak to zostaw sobie 1-2 mm na brodzie , pejsach a resztę gól ,albo gól się codziennie na twarzy nawet jak nic niema to szybciej urosną.

Gość pan tom
alez to komplement dla ciebie jak cie o dowod prosza, ech,,,,zeby tak mnie poprosiła;)

Gość ja tez mam 23 lata i zawsze
jak kupuję alkohol to pytają o dowód, jeszcze na datę urodzenia patrzą i mowia ze wygladam na gora 17 :o No ale jestem dziewczyną więc powinnam się cieszyć, no ale może za 10 lat bo teraz mnie to irytuje. Mam chłopaka, który ma 29 lat ale wygląda na 35, zwłaszcza jak zapuści zarost, wtedy to już w ogóle ludzie dziwnie na nas patrzą :D

Gość ja mam 28 lat i też chcą ode
mnie dowód jak jestem ubrana lekko, sportowo :D tyle że ja jestem kobietą i raczej dla mnie to na plus :)