Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola09876

Czy to była ANOREKSJA?

Polecane posty

Gość Pola09876

Moja historia z odchudzaniem. Kiedy miałam 17-18 lat ważyłam 65kg przy wzroście 168cm. Patrząc w lustro widziałam tylko grubasa. Rok temu ważyłam już tylko 49 kg.Dziś mam 21 lat lat, obecnie waże 54kg. Kiedy wpadłam w ciąg niejedzenia czułam sie rewelacyjnie. Wchodząc na wage i widząc coraz mniej kg byłam szczęśliwa. Tylko w lustrze wciąż widziałam grubą dziewczyne i to mi zostało niestety do dziś. Ważąc tak mało nie czułam sie dobrze. Kości mi strasznie wystawały, byłam słaba i wciąż śpiąca ale BYŁAM SZCZĘŚLIWA. Wciąż powtarzałam że anoreksja mi nie grozi. Opamietałam sie w ostatniej chwili. Mam silną wole i od kilku miesięcy udało mi sie przytyć. Jest ciężko ale staram sie duzo jeść. Tylko że patrząc w lustro wciąż widze grubą dziewczyne i z tym nie potrafie sobie poradzic:(

Gość opisalas wlasnie moja historie
tylko ja ciagle tyje chudne tyje chudne 49 kg-60 kg i tak w kolko:(

Gość lkjhbg
Tak, to anoreksja...

Gość Pola09876
Anoreksja przecież jest wtedy gdy mało sie waży a ja wcale aż tak mało nie ważyłam

anoreksja to nie była .. moze bylas na dobrej drodze do niej ake to jescze nie bylo to na szczscie po pierwsze sama tak latwo bys z tego nie wyszla bo anoreksja to bardziej choroba duszy niz ciala i owszem bylas szczupla figura modelki ale nie bylas chuda