Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaes89

Mam 22 lata i mieszkam z rodzicami, jak powiedzieć im o ciąży?

Polecane posty

Gość pannaes89

Bardzo potrzebuję czyjegoś wsparcia, bo to wszystko mnie przerasta. Bardzo cieszę się, że jestem w ciąży (7 tydzień), ale zupełnie nie wiem jak o tym powiedzieć rodzicom?! Boję się, że tego nie zaakceptują, a na dodatek tego, to ojciec mojego dziecka jest ponad 10 lat starszy ode mnie i ma żonę i 2 dzieci.. Jak mam przygotować rodziców na to? Z tym, że nie mogę im wyjawić personalia "kochanka".. Błagam, pomóżcie, bo sytuacja jest dla mnie nie do zniesienia..

Gość pannaes89
Nie myślę tak, bo już na początku ustaliliśmy, że to tylko romans. Plusem jest to, że mi pomaga i mnie wspiera.. A mój wątek raczej dotyczył czegoś innego.. Nie wiem, skąd u Ciebie tyle sarkazmu, czyżby przeszłość się przypomniała, że nie potrafisz bezstronnie wypowiedzieć się w mojej sprawie?

Gość to nie zła z Ciebie suka
brać się, za żonatego!!! Głupia pizda! Powinni Cie z domu wyrzucić a za puszczanie się z żonatym porządnie wpierdolić, chociaż karą dla niech niech bedzie, że wychowali kurvę!

Gość rtrtrtrtrdd
werbalnie najlepiej

Gość pannaes89
Najlepiej oceniać, nie wiedząc nic o sytuacji..

Gość ghhklkh
A czego się spodziewałaś wrzucając duże streszczenie tego co się działo. Przecież ci ludzie Cię nie znają i dzięki temu są obiektywni i tyle. Gdybyś powiedziała o tym swojej przyjaciółce to nie powiedziałaby Ci tego w twarz.

Gość ghhklkh
A doradzić może Ci jedynie osoba która była w podobnej sytuacji dla reszty jesteś szmatą bo spałaś z żonatym mężczyzną.

a co tu wiedziec o sytuacji? ojciec twojego dziecka ma zone, dzieci, rozbijasz czyjąś rodzinę!!! czegóż więcej trzeba? do oceny?! aaa, pewnie im się nie układa, w ogóle ze sobą nie sypiają, są ze sobą tylko ze wzgledu na dzieci blee bleee bleee i takie naiwne panny w to wierzą!

powinni Cię "wywieźć ze wsi na taczce gnoju"!

Gość enfamil 3
a jaka to sytuacja ??? ruchnęłąś sie z ojcem 2 dzieci i jeszcze sie żalisz na forum gdzie w większości sa kobiety w zwiazkach . Wyobraźnia każdej działa i juz widzi swojego partnera w łóżku z naiwną siksą taką jak ty . Rozumiem że zwiazki/małżeństwa sie rozpadają, potem kazde z małzonków/partnerów zjaduje sobie nową miłość itp , ale w twoim wypadku mieszkasz z rodziacami , wiec twój kochaś dalej żyje z żoną i dziećmi . Tylko teraz twoje dziecko splodzone bezczelnie na boku , będzie zabierało czas , uwage i co tu gadać pieniadze , dzieciom które już sa na świecie .

Gość Kłoliberek
Fajowo, dzieciak będzie miał matkę nieczułą sukę a ojca cwanego skurwysyna:-O

a i jeszcze jedno : jak kiedys sie z kims zwiazesz chociażby węzłem małżenskim to zycze Ci aby kiedys jakaś młoda 22 pannica namieszała w Twoim jakze poukładanym życiu. No narazie zapowiada sie ze zafundowałaś swojemu dziecku dziecinstwo bez ojca z wyboru! GRATULUJE! NIC W PRZYRODZIE NIE GINIE! ZŁO WYRZĄDZONE INNYM POWRACA! A NA CZYIMS NIESZCZĘŚCIU SZCZESCIA NIE ZBUDUJESZ!

Gość jesl
tak a bo tylko ona jest za to odpowiedzialna...a co to on nie wiedzial ze ma dzieci ,ma zone i cos tej zonie przed oltarzem przysiegal? Autorko rodzicom powiedz po prostu...nie masz juz nastu lat wiec mysle ze nie bedzie problemu

Gość pietreriooo
Wiadomo,że chłop głupi i tylko tą mniejszą główką myśli a fajnie byłoby ,żeby przynajmniej kobieta była ponad to i nie wpierdalała się do małżeństwa. No ale niektóre też cipą myślą widocznie a jak wiadomo cipa między innymi do rodzenia dzieci jest. Szkoda mi Ciebie,Twoich rodziców bo teraz będą pluć sobie jak to oni córeczkę wychowali,szkoda mi tej żony a najbardziej mi szkoda dzieci.Twojego bo bez ojca będzie dorastał jak i tamtych bo jak się żona dowie to wiadomo.....

Gość ewetewt
Powiedz rodzicom że jesteś lesbijką i od swojej dziewczyny złapałaś HIV i kłykciny kończyste. Może jakoś przełkną że żartowałaś a tak naprawdę jesteś "tylko" w ciąży.

Gość ewetewt
Ale powiem ci, dziewczyno, że gdybym była twoją matką, to dowiedziałabym się co to za sk... i jego dzieci zostałyby sierotami a żona szczęśliwą wdową. A ty głupia jesteś jak but.

Gość mała Dorotka
idz sie kurvo powiesic bo co ci zostało jestes szmata dzyfka i tyle

Gość hhhhhhhjjjjjjj
Ja bym usunęła bo co to za dziecko,owoc grzechu i zdrady..........