Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

OmniGeo

Polecane posty

Hej mam pytanko czy ktos słyszał o firmie która bada opinie na rynku? Generalnie to jest tak ze wypełniasz ankiety i mozesz za to otrzymac voucher na 7 noclegow do 1 z 800 europejskich hoteli. Noclegi sa za free tylko oplacasz sobie koszty wyżywienia i za wyslanie tego vouchera placi sie 37 zł. Czy ktos miał z tym jakies doswiadczenia?

Gość tremendiousoddlyone
Taniej te wouchery kupisz na Allegro 🖐️

Żadna ściema. :D Te 7 noclegów plus przymusowe koszty wyżywienia, to jest taki koszt, że głowa boli.

no tak ale nie trzeba jechac na 7 dni. Moge wyjechac np na weekend. czyli jak bym miała np za 3 dni zaplacic 90 zł za wyzywienie to to jest duzo?

Gość tremendiousoddlyone
Wyżywienie od osoby kosztuje około 100 zł za dzień. W Polsce to wychodzi niewiele taniej niż normalnie. Za granicą, już lepiej. Przy co najmniej 7 dniach zaoszczędzisz. Polecam Allegro dlatego, że wouchery kupisz aktualne, kiedy faktycznie będziesz wyjeżdżać. Jak kupisz na zapas i nie pojedziesz, to przepadną, bo sa ważne jakiś czas.

Myślałam, że już nie ma naiwnych... :) Wkleję Ci coś... Witam wszystkich!!! To naciąganie!!!! jest tak że jesteście uzależnieni od ich stawek żywieniowych. nie można zostawić sobie tylko noclegów. problem w tym, że licząc swój dojazd (bilet lotniczy, często z przesiadkami, transfer z lotniska itd. itd. w obie strony) nie opłaci się!!! :!: patrząc jakiś tam hotel w Hiszpanii zacząłem liczyć koszty i nawet nie zakończyłem tego, bo w połowie liczenia koszt był taki sam jak z bióra podruży. :shock: Średnio trzeba zapłacić 100 euro dziennie na dwie osoby, razy 7dni to 700 euro a gdzie bilety lotnicze gdzie transfer i cała reszta :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: Do bani!!! powiem jeszcze że dałem się naciągnąć a przecież nie pojadę bo TO SIĘ NIE OPŁACA!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mam do sprzedania voucher na 7 noclegów ze względów zdrowotnych musiałam odwołać wyjazd do Czechosłowacji.Korzystam z tych kuponów i jestem bardzo zadowolona także polecam tel.883898574 voucher ważny do 31.05.2015

Gość gość
Omijać naciaganja ludzi