Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxnxaxx

jak to zrobić?

Polecane posty

Gość xoxnxaxx

Jeżeli facet jest sławny, a kobiety same wskakują mu do łózka i szukają zabawy. Ja jestem jego koleżanką, raz posunęliśmy się trochę dalej, ale nie było seksu. Jak upolować faceta, który "może mieć każdą"?

Gość agent 008
z czego sławny?

Gość xoxnxaxx
ogólnie. jest sławna osobą.

Gość Multimedia
To aktor?

Gość xoxnxaxx
nie. ale czy możecie mi pomóc. sportowiec

Gość xoxnxaxx
myslę, że wiele z tych jego koleżanek mogło miec fajna osobwośc. nie wiem nie znam sposobu. on był keidys na stałe bardzo długo z jedną dziewczyną. chyba coś przeskrobał chyba go zostawiła i on teraz uważa ja za bóstwo, a inne kobiety są seks przyjaciółkami

Gość xoxnxaxx
tylko, że olewanie go nie działa, przymilanie bardziej... tylko nie mogę z tym przymilaniem przesadzić. ech. jego chyba nie bawi gonienie króliczka, bo może sobie innego króliczka szybko upolować

Gość xoxnxaxx
jakieś pomysły?

Gość dloniasta
badz soba. jesli jestes ciekawa to sam sie toba zainteresuje, a jak nie jestes to nie jestes jego warta.

Gość wwiolsdfgtyhujikol
:)) ojej żeby tak upolować bez niczego to sie nie da , do tego jest potrzebne cos wiwecej uczucia wyższe!!! nastepnie charakter, inteligencja, wygląd :) tez bo trzeba sie dobrze prezentowac co tu ukrywać...

Gość xoxnxaxx
tak. tylko mi potrzebna rada w sensie. obecnie olewanie nie odzywanie sie do niego raczej nie działa. działa na niego jak sama dziewczyna sie chyba do niego odzywa. tak było raczej do tej pory. to zauważyłam. od kilku dni u nas cisza. nie wiem co zrobić. dalej milczeć. odezwac sie i zaproponowac spotkanie?

Gość Głebokie gardło
ty ale jak koniecznie chcesz mu popuscic watpliwej jakosci szpary to zrob to a nie mecz ludzi po nocach ok?

Gość xoxnxaxx
ale właśnie chodzi o to żeby nie być jego kolejną koleżanka na seks.

Gość dloniasta
ja bym nie olewala, niewazne kogo, z samego szacunku do drugiej osoby. jesli lubisz wychodzic z inicjatywa to to zrob, podkreslam - jesli. ogolnie jednak wychodze z zalozenia ze jesli kobieta jest ciekawa to nie musi sie bawic w jakies gierki, wszystko wychodzi naturalnie...

Gość xoxnxaxx
wiele kobiet chce go "zdobyć". dlatego chciałam się wyróżnić żeby coś poczuł. nie chcę tez wyjśc na namolną babe :(

Gość 684845783623
daj mu dupy i przestan zasmiecac mojego interneta.

Gość taccy niektózy niekontrolujacy
to ciezki charakter i przy tym bezwzględny strach sie bać Moze nie podchodzic bo wszsyto na nie

Gość wiolkjyhtgf
a podchodzić do takiego który nic do ciebie nie czuje to duże ryzyko..i nie warto jesli już cie skrzywdził to nie polecam :)

Gość dloniasta
no to widocznie do siebie nie pasujecie. prawda jest taka ze tobie nie chodzi tak bardzo o niego jak o fakt ze taki popularny facet zainteresowal sie toba :P jesli sam sie nie zainteresowal to znaczy ze nie ma miedzy wami romantik konekszon. :P wiec dalabym sobie spokoj. to facet ma wzdychac po nocach, nie ty.

Gość xoxnxaxx
po prosrtu myślałam, że jeżeli ma takich jak ja na pęczki. to ja musze zrobic co innego, jakos go inaczej potraktować

Gość frrrrrrajerka!
po co ci taki palant ktory pozwala kazdej wskakiwac do lozka! chcesz byc 46 z rzedu? nie szanujesz sie kobieto! Roman 62lata

Gość fykyf
wyliz mu rowa, pewnie inne mu tego nie robily.

Gość dloniasta
no bo ma :p ty tez mozesz, na pewno jestes ladna , wiec nie marnuj czasu...

Gość xoxnxaxx
on cierpi przez swój pierwszy i jedyny związek. teraz tak reaguje i postepuje z dziewczynami. myslałam, że jak będziemy sie spotykać to z czasem on będzie chciał czegoś więcej

Gość fghjkmvbhjmk,
Roman jej nie chodzi o wskakiwanie,żle rozumiałeś

Gość Maurycy Kleszcz
Lubiem pierogi.

Gość dloniasta
moze chciec a moze nie... widze ze nie mozna ci przemowic do rozsadku dziewczyno :P rob jak czujesz, tylko nie wysylaj mu dziwnych SMSow i nie udawaj ze sluchasz metau i grasz rzekomo na gitarze niczym Eric Clapton tylko po to zeby sie odroznic od reszty.