Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość 5ty6ujytgyuk
ja bede ogladac cala noc chipi

Gość Alberto Boy
A ja biorę Smartfonika na plac Konstytucji i będę on-line.Będzie wypas:classic_cool:

Gość Nati clk 300
Ja jestem z Wrocka.Wbijam na Sylwestra na miasto a potem do lokalu ze znajomymi.Będę mieć tablet ze Sobą.Nie ma bata.Będę via Wi-Fi cały czas.I tu też.:classic_cool:

Gość Cuft 22
Ja też miałem iść na imprezę ale doszedłem do wniosku ze chrzanie to.Impreza może poczekać. Tu trzeba się tej sprawie dokładnie przyjrzeć

Gość The Pilot Ultravajlot
Ja tak samo.Tzn jestem na wyjeździe w górach teraz.Mam już kaca po wczorajszym i chciałem dziś wbić klina z przytupem ale jak odpaliłem kamerkę jedna,drugą,trzecia to doszedłem do wniosku,ze walę ten wygib.Tu się akcja spox rozwija.

Gość Honorratka JLB
Sącze Burbonika i tropię sprawa. Jest na razie spokój.Jest oki.Sylwester mnie nudzi.:classic_cool:

ja ide do sasiadki na domówke.podłączamy lapa pod tv i nadajemy od poczatku imprezy do bladego switu.bedziemi pic,palic i gapic sie na 40 calowa chipi!!!!!

Gość 5ty6ujytgyuk
chipi wrocila

Gość miłej zabawy wszystkim
dajcie mi linka do kamerki, w ktorej obecnie ją widac

Gość Just do it !!!!!
Come back!Chipi Come back! But wait a minute.No!!No!!Go away.Go on the fresh air to people Chipi!!Go to Party!!Have some Fun Chipi !!Happy New Year!!

Gość A lot of ideas
Le Pisti ja ide do sasiadki na domówke.podłączamy lapa pod tv i nadajemy od poczatku imprezy do bladego switu.bedziemi pic,palic i gapic sie na 40 calowa chipi!!!!! Wow!!It will be great party!!!!

Gość miłej zabawy wszystkim
no podajcie linka!!

Gość co mowicie ze wrocila
ej wciaz jej nie ma!!! widzialam jak wychodzac motala sie z tymi pudlami tak gdzies o 13 i do tej pory jej nie ma... ona wogle przestawia te kamery???

Gość daje linkaaaa
www.pomozmysobierozmowyzpsychiatra.com

Gość malwinkaaa 2333
jest . siedzi przed kompem

Gość SZaszam664
to nie stopy, tylko buty wyglądające jak stopy. No i nie ziewnęła, ale beknęła sobie

Gość malwinkaaa 2333
czy ktos zwrocil uwage czy ona zmienia buty jak wychodzi z domu, Byla na imprezie w tej samej koszuli co chodzi non stop

ooo jest!!! a dlugo juz ja tak ogladacie??? bo jak na moje to ona jest anorektyczka ktora chce popelnic samoboja i siedzi tam sama pewnie uzbierala hajsu na wynajecie chaty i sie tam powoli po cichutku wykancza... nigdy nikogo o niej nie ma a widzieliscie taki film apartament?? wlasnie o takich pojebach jak ona co nie wychodza z domu

Gość malaga23
Zobaczcie co się odbija na klapie laptopa z tyłu !! ktoś się tam odbija

Gość Angela le coco
Witam was kochani.Sprawa chipi elektryzuje mnie już od wtorku.Nawet teraz gdy jestem już w Wiedniu i szykuje się tu na jeden z dorocznych bali noworocznych zaopatrzyłam się w dyskretny acz dobrej rozdzielczości Tabledzik z jakim przywitam nowy rok przy szampanie,konfetti i głośnych dźwiękach melodii odgrywanej przez orkiestrę,obowiązkowo monitorując sytuacje z chip-chan-girl.Mój ukochany ma nawet smartfona w klapie od swego bajecznego smokingu aby w razie potrzeby kontrolować również sytuację w trakcie uroczystego walca wiedeńskiego.Jestem szczególnie zadowolona z tego iż będę mogła połączyć przyjemne z pożytecznym:):)

i na uj jej te papiery na kompie to jakas rzenia jest poprostu!!! co ona tam tworzy mnie na maxa zastanawia a ktos do niej pisal kiedys ??? dostaliscie odpowiedz??

co?kapcie a raczej skarpeto-kapcie ma intensywnie niebieskie, jak moga byc podobne do stop?:D wydaje mi sie ze drapala sie po stopach, bo widzialam kawalek niebieskiego,mzoe rzeczywiscie ma stope cukrzycowa jak to juz pare osob mowila i ja boli i swedzi.