Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Podgladacz- a masz w ogóle na jej temat jakieś nowe wieści które nie były napisane tutaj na kafe ? jest coś nowego ?

No ja właściwe też nie wiedzę nic niezwykłego w jej zachowaniu, jedynie te kamerki i miejsce w którym mieszka jest odbiegające od normy, a po za tym przecież ma jakiś dziwnych odruchów, zachowuje się jak duża liczba ludzi na tej ziemi.

normalne nie jest to że cały czas je żarcie z torebki i pije to zielone coś. Każdy musi jeść i pić coś ciepłego :P Tym bardziej że ona taka opatulona zawsze, mogłaby się herbaty napić :P

Mnie nawet nie dziwią te włosy zbierane do torebki, zważywszy na fakt że wielu ludzi ma jakieś dziwaczne zachowania o których nie opowiada na prawo i lewo, przy wielu innych to ona wypada raczej całkiem normalnie. Swiecące się cigle światło może być oznaką tego ze normlanie w świecie boi się ciemnosci :P jednak bardziej prawdopodbne wydaje mi się to że jest zaświecone dlatego żeby była widoczna na kamerkach, przcież ona czuje się bezpieczniej jak ktoś ją ogląda tak ?

yhy.... problem w tym że już prawie nikt jej nie ogląda :classic_cool: Matuśku jaki ona ma sajgon... ta ja pierwsza bałaganiara czułabym się przytłoczona :P

Dobrze pisałeś że się myje i depiluje, coś mi tutaj za dużo wiesz :P

czyli że tam w prawo jak pójdzie to jest kuchnia i wyjście, łazienka musi być jeszcze po prawej koło kuchni, poza zasięgiem kamery. A jeszcze co do jej stóp... ma całkiem normalne, a to co ona pokazywała to na bank nie były jej :O

Skoro nie było dostepu do kamerek to obstawiam ze ona się myje w tym pomieszczaniu i dlatego póxniej myła podłoge bo nachlaptoliła, moze w jakiej misce się myje :P

właśnie Chan-ka nie, ja widziałam ją na tej pierwszej kamerce w kuchni i nagle zza rogu przeszła do pokoju, a podłogę myła w całym mieszkaniu. Może nas czyta i se pomyślała same kuźwa czyścioszki na kafe to też nie będę gorsza :P :D