Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Kiedyś sobie nawrzucałysmy teraz sobie słodzimy :) życie jest zaskakujące :]

Wiecie co... :/ Kude nie lubię jak ktoś sypie dowcipami na imprezach :( jak opowie jeden nooo dwa to jeszcze ścierpię ale jak już zaczyna sypać dowcipami jak z rękawa to się męczę w takim towarzystwie :-o Anna tylko bez urazy bardzo Cię proszę :) Ja sobie przysparzam czasami wrógów tym że mówię szczerze to co myślę. Ludzie tak się tego domagają a jak już do tego dochodzi to odbierają to jako obrazę :-o stwierdziłam więc że ludzie jednak wolą być okłamywani.

Aaa po co ja w ogóle to piszę. Bla bla bla :) Idę zerknąć do chipki i ide.

Kultura Chińska jest obecna na całym świcie jej tradycje przyzwyczajenia są dobrze znane w każdym domu, bo kto nie wypróbowywał ćwiczeń z medytacji, aromaterapii, jogi czy pilatesu. To właśnie kultura chińska opiewa w takie rozmaite wynalazki. Dzięki starożytnym wierzeniom ludowym powstała akupresura oraz bardzo przydatna akupunktura, którą stosuje się bardzo często przy wszelkiego rodzaju urazach. Akupunktura polega na wbijaniu do skóry osoby chorej specjalnych igieł w specjalne punkty, które leżą wzdłuż przebiegów merdianów z pomocą ogólnej manipulacji tymi dość dużymi igłami. Aromaterapia jest to bardzo przyjemna terapia, która przynosi wiele relaksu i odpręża zmęczony organizm, szczególnie jest popularna we wszelkich ośrodkach sanatoryjnych czy uzdrowiskach. Przed aromaterapią wybiera się odpowiedni zapach szczególnie poleca się wybieranie zapachu lawendy działającej bardzo uspokajająco i kojąco na każdy umysł. Akupresura jest to starożytna metoda chińska polegająca na ściskaniu, dotykaniu czy głaskaniu określonych miejsc. Odpowiedni nacisk działa kojąco na układ nerwowy oraz obwodowy. Zabieg polega na ogólnym pobudzeniu , które znajdują się na zakończeniu miejsc nerwowych. Zabieg ten wywołuje zmieszenie bólu. Dotyk powoduje wyzwalanie się energii bardzo znanej w kulturze chińskiej, którą nazywamy Ying i Yang. Joga to kojenie ćwiczenia medytacyjne wywodzące się z chińskiej kultury. Medytacje polegają na głębokim zamyślaniu się we własnych myślach, szczególnie medytacje charakteryzuje mnichów z klasztorów chińskich, którzy większość swojego czasu spędzają na medytacjach. Dzięki owym ćwiczeniom każdy człowiek dąży do samodoskonalenia się. Każdy odłamałam takowych ćwiczeń czy zabiegów ma swoje korzenie w kulturze chińskiej, dzięki ich pięknej tradycji na całym świecie są bardzo rozpowszechnione pomaga gają wielu ludziom. Dzięki temu wiele dolegliwości zostaje zwalczonych. Stres zostaje uspokojony człowiek staje się wyciszony, odprężony i zrelaksowany gotowy do dalszych działań.

Anna kurde ja coś palnę a później mam wyrzuty sumienia :-o dowcip jest fajny :D:D:D pisz nam dowcipy :P Mam nadzieję ze zrozumiałaś o co mi chodziło :( Się tłumaczę :(

Chan-ka spokojnie,ja bardzo cenie ludzi właśnie za to,ze mówią to co myslą ;) Wpadłam tylko na chwile bo mam dzis 3 godz pod opieka 4 miesiecznego synka znajomych 🖐️

Gość asderka_aaaaaa
jestem aniołem :)

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
A o Czipi jeszcze rozmawiacie coś? Co u niej nowego? Smacznego Stróżu

no temat czipi zszedl na drugi plan mimo to ja dogladam sporadycznie bo to juz monotonne nic sie specjnego nie.dzieje a szkoda

Gość nalogowy koniobijca
up up up! :o

Gość nalogowy koniobijca
up up up! :o

Gość nalogowy koniobijca
kurde, zaraz znowu zalinkuje :o

Gość nalogowy koniobijca
serio? wow ;)

99,9% ludzi, którzy mają w domu zwierzęta (nawet gryzonie czy ptaki) są nosicielami pasożytów. :D:D:D